Pretraži

A’MARIE: “She Loved” – Nova kolekcija koja slavi individualnost i održivost

A’MARIE s novom kolekcijom “She Loved” koja stavlja naglasak na individualnost i održivost. Kolekcija nudi više od odjeće – to je poziv na kreativno izražavanje i svjesnu modu.

“She Loved” se fokusira na basic komade s twistom. Majice s ukrasnim dodacima koje možete sami mijenjati omogućuju vam da kreirate svoj jedinstveni stil. Savršeno krojene traperice od organskog denima postaju omiljeni i udoban komad u garderobi.

Anamarija Brkić, osnivačica i kreativna direktorica A’MARIE, kaže: “Želimo da se naše kupci osjećaju sigurno i samopouzdanje u svojim odjevnim izborima. ‘She Loved’ nije samo kolekcija, već način života koji slavi individualnost i poticanje održivosti.”

Osim mogućnosti personalizacije, kolekcija se ističe i ekološkim materijalima. MicroModal, organski pamuk i veganska koža čine jezgru kolekcije, a višak materijala se koristi za izradu delikatnih cvjetnih amblema koji ukrašavaju odjeću.

Kolekcija nudi i elegantne haljine, minimalističke bluze te praktične komade od MicroModala. Svaki element kolekcije je dizajniran s fokusom na trajnost i funkcionalnost.

A’MARIE “She Loved” ne teži za trenutnim trendovima, već nudi timeless komade koje gradite svoju capsule garderobu. Otkrijte nove favorite i stvorite outfit koji odražava vašu ličnost.

Kolekcija je dostupna online na A’MARIE i u boutique u Gundulićevoj 19 u Zagrebu.

SHE LOVED – S/S ’24:

fotografija: Sanja Jagatić

model: Marijana Rosenbauer

video: Hrvoje Banić

šminka: Sonja Kvesić

kosa: Teuta salon

lokacija: Galerija Kaptol, Radićeva 32