Pretraži

Proslavite svoju ženstvenost s Simonom Corsellini: nova kolekcija u znaku boja i oblika

Otkrijte neprolaznu ljepotu talijanske mode s novom kolekcijom Simone Corsellini. Odjeća koja uzdiže ženstvenost u svim svojim oblicima, s paletom živih boja i besprijekornim krojačkim detaljima.

Od tekućih i zavodljivih linija do dragocjenih detalja, svaki komad je poziv da proslavite svoju jedinstvenost. Pustite se osvojiti odjećom koja se prilagođava svakoj prigodi, od formalne do casual, uz uvijek prepoznatljiv pečat stila.

Simona Corsellini: modna kreatorica koja stvara odjeću za žene koje žele osjetiti se sigurne i zavođljive. Njena nova kolekcija je počast prirodnoj ljepoti i eleganciji izvan vremena.

Boje sezone

Crvena strasti, smaragdno zelena, tamnoplava i čisto bijela: paleta živih boja koja raspaljuje vašu ženstvenost. Odaberite svoju omiljenu boju za izgled koji neće proći neprimjećeno.

Oblici koji uzdižu tijelo

Haljine koje nježno obgrliću vaše krivulje, senzualno naglašavajući vašu siluetu. Izaberite među modelima sirene, midi dužine ili s širokom suknjom, ovisno o vašem stilu i prigodi.

Dragocjeni detalji koji čine razliku

Floralni vezovi, aplicirani dragulji i ukusna čipka: dragocjeni detalji nove kolekcije Simone Corsellini daju svakom komadu po svjetlucanje.