Pretraži

Mint Cabaret Dinner Show: nova atrakcija u Opatiji

Ovog ljeta, veličanstvena Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji domaćin je Mint Cabaret Dinner Show-a. Spektakularni cabaret program započeo je prvom predstavom upravo sinoć, a nastavit će se izvoditi svake srijede i četvrtka do 17. kolovoza.

Profesionalni izvođači i akrobati sinoć su definitivno uspjeli goste prenijeti u magičan svijet cabareta i burleske u jedinstvenom ambijentu raskošne Kristalne dvorane.

Koreograf Mario Jukić savršeno je prilagodio produkciju i koreografiju ambijentu Kristalne dvorane, a pod njegovim vodstvom okupili su se brojni plesači, pjevači, akrobati i drugi izvođači iz cijele Hrvatske. Svojom cabaret predstavom sve posjetitelje ostavili su bez daha i priuštili im večer za pamćenje, večer punu energije, odlične atmosfere i elegancije na sasvim novoj razini. Svoju energiju prenijeli su i na publiku koja ih je oduševljeno pratila od prve do zadnje minute.

Cabaret Show koncipiran je kroz tri tematski različita čina. Profesionalni plesači i izvođači iz raznih kazališta svoju su svestranost pokazali kroz razne plesne stilove – od baleta, hip hop-a i jazz-a pa sve do burleske, akrobacija i aerial nastupa. Svaki čin doveden je do savršenstva koreografijom, kostimografijom, specijalnim efektima, svjetlima i zvukom.

Kako bi cijela priča bila potpuna i sva osjetila dotaknuta, uz vrhunsku zabavu, prekrasan ambijent i spektakularne izvođače, grupacija Liburnia Hotels & Villas pobrinula se i za vrhunski gastronomski doživljaj.

Ovim jedinstvenim spektaklom turistička ponuda Opatije dobila je jednu novu dimenziju koja će zasigurno svim posjetiteljima pružiti nova i nezaboravna iskustva, a sinoćnji Mint Cabaret Dinner Show upravo to i potvrđuje.

Mint Cabaret Dinner Show u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji održavat će se svake srijede i četvrtka, sve do 17. kolovoza, a sinoćnju prvu predstavu nije propustila ni obitelj Gračan, Tara Thaller, Mario Battifiaca, Barbara Udovičić Papeš, Maja Uremović.

Foto: Ivor Mažar