Pretraži

FOTOFranjo Matković

Nova eNVy room bridal kolekcija 2024.: Prepoznatljiv potpis i dašak iznenađenja

Nova eNVy room bridal kolekcija za 2024. godinu, koja je predstavljena početkom siječnja, već je osvojila srca budućih mladenki diljem Hrvatske i regije. Kolekcija je isprepletena prepoznatljivim elementima, nadograđena neočekivanim motivima i začinjena daškom iznenađenja.

Omiljeni bestseller modeli zablistali su tako u novom ruhu, u jedinstvenim reinterpretacijama za nadolazeću sezonu vjenčanja. Dosad neviđeni modeli na posve su se nov i svjež način zaogrnuli nepretencioznim glamurom, bezvremenskom elegancijom i ultimativnom ženstvenošću koje oduvijek krase prepoznatljiv eNVy room potpis.

Kao u svakoj kolekciji do sada, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović obratili su pažnju na svaki, pa i najsitniji detalj svoje modne priče. Beskompromisno slijedeći svoj dizajnerski rukopis, kolekciju su protkali ponekad decentnim, a ponekad upečatljivim i pomalo dramatičnim elementima koji privlače poglede.

Duboki prorezi, senzualno ogoljena leđa i poigravanje transparentnim materijalima pomiješani su s detaljima kao što su predimenzionirane mašne, romantični volani i nabori, te materijali zanimljivih tekstura poput eko perja ili pak posutih tisućama svjetlucavih kristala.

Svi modeli izrađeni su od najkvalitetnijih, pomno odabranih materijala. Kolekcijom vladaju modeli različitih krojeva, stilova i dužina, od onih raskošnijih do onih nešto jednostavnijih, od vjenčanih haljina pročišćenih silueta do funkcionalnih modela koji se mogu transformirati u “nove” komade.

Osim toga, svaka vjenčanica se izrađuje po mjeri jer dizajneri vjeruju da je to jedini način da vjenčana haljina naposljetku izgleda i stoji besprijekorno.

Odlučite li svoju vjenčanicu potražiti u ateljeu eNVy rooma, na isprobavanju će vas dočekati dizajneri koji će vam svojim prijedlozima pomoći da odaberete savršen model, te će se pritom posebno pobrinuti da se osjećate ugodno i opušteno.

No, kako se sve haljine izrađuju po mjeri, svoju vjenčanicu ili haljinu trebate rezervirati na vrijeme, barem tri mjeseca unaprijed, a na termin smijete doći u pratnji najviše tri osobe.

Svi modeli iz nove kolekcije, kao i modeli iz prethodnih kolekcija, mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodnu rezervaciju termina na broj 0992322939.

Cijeli lookbook nove bridal kolekcije pogledajte na envyroom.com.