Pretraži

eNVy room: Glamur, elegancija i romantika za najsretniji dan u životu

Sezona vjenčanja 2024 godine je pred vratima, a to znači da je vrijeme za mladenke da počnu razmišljati o svojim vjenčanim haljinama.

Ako tražite haljinu koja će vas učiniti da se osjećate poput zvijezde, onda ne tražite dalje od nove vjenčane kolekcije eNVy room za 2024. godinu.

Kolekcija je inspirirana svijetom glamura i elegancije 20-ih godina prošlog stoljeća. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević željeli su stvoriti haljine koje će budućim mladenkama pomoći da se osjećaju posebno i jedinstveno.

Glamur, elegancija i romantika

Kolekcija je prepuna haljina koje odišu glamurom, elegancijom i romantikom. Tu su haljine s velikim mašnama, volanima, čipkom i kristalima. Također postoje haljine s jednostavnim i elegantnim siluetama koje su savršene za mladenke koje žele izgledati klasično.

Simfonija materijala

Haljine su izrađene od najkvalitetnijih materijala, uključujući svileni saten, krep, čipku i eko-perje. Ovi materijali se koriste za stvaranje različitih efekata, od laganog i prozračnog do glamuroznog i luksuznog.

Savršeno prilagođeno

Svaka haljina je izrađena po mjeri kako bi savršeno pristajala svakoj mladenki. Dizajneri uzimaju u obzir individualne mjere i želje svake mladenke kako bi stvorili haljinu koja će joj savršeno pristajati i odraziti njezin osobni stil.

Kako rezervirati termin u showroomu

Ako želite isprobati haljinu iz kolekcije, možete rezervirati termin u showroomu eNVy room-a. Rezervacije se mogu napraviti pozivom na broj 099 23 22 939.