Pretraži

Blagdanska kolekcija Retro Chic by Robert Sever

Blagdansko vrijeme je pred nama, a ako tražite odjevnu kombinaciju koja viče originalnost, ženstvenost i nosi dašak hrvatskog šarma, ne tražite dalje. Robert Sever, maestro stila, predstavio je svoju četvrtu i posljednju kolekciju godine – blagdanski Retro Chic.

Vizija iza Retro Chica

Nakon prikaza kolekcije Manifesto, Robert Sever želio je obradovati svoje klijente još jednom limitiranom kolekcijom prilagođenom nadolazećim blagdanskim radostima. Ova blagdanska kolekcija je vizija mode ukrašena glamurom i svečanošću, pažljivo odabrana asortimana koji odražava predanost brenda održivosti.

Riječi samog dizajnera: “Nakon velike revije za kolekciju Manifesto, željeli smo stvoriti još jednu limitiranu kolekciju za naše klijente, posebno izrađenu za nadolazeću blagdansku sezonu.

Košulje u ovoj kolekciji odražavaju suštinu linije – odabrani vintage materijali s retro uzorcima. ‘Ruža’ haljina, kao novitet, i ‘Luka’ hoodie, najprodavaniji ove godine, također su predstavljeni u limitiranim izdanjima.”

Linija Retro Chic službeno je zaživjela prije dvije godine, potaknuta uvjerenjem da ovakvim odabirom materijala i krojeva brend značajno doprinosi održivosti. Kao pioniri održive mode, Robert Sever i njegov tim i dalje stvaraju s idejom održive mode na čelu. Pažljivim odabirom materijala, insistiranjem na upotrebi postojećih sirovina umjesto stvaranja novih, šampioni su uzroka već 22 godine.

Održiva moda

“U Retro Chic liniji radimo s idejom održivosti već dvije godine. Vjerujemo u odabir materijala i krojeva koji doprinose dugovječnosti mode. Pažljivo biramo materijale, insistirajući na upotrebi postojećih sirovina umjesto stvaranja novih”, dodaje Robert Sever.

Blagdanska kolekcija, noseći nezamjenjiv potpis Robert Severa, izrađena je od vintage materijala, dajući joj prepoznatljivu i vječnu kvalitetu. Bilo da je riječ o privlačnosti vintage tkanina ili uzorcima koji podsjećaju na prošla vremena, jedinstveni dodir brenda očit je u svakom nosivom komadu.