Pretraži

Novootvoreni beauty centar Touch u Splitu nudi vrhunsku njegu kože i tijela

U današnjoj užurbanoj svakodnevici, kada nam nedostaje vremena za sebe i brigu o sebi postaje sve važnija, Beauty centar Touch nudi savršeno rješenje za opuštanje i njegu tijela i duha.

Ova splitska oaza ljepote nedavno je otvorila novu poslovnicu u modernom prostoru u Poljičkoj cesti 26D, a vlasnica salona, Monika Miše, je tom prilikom priredila veliki event na kojem su prisustvovali suradnici, klijenti i prijatelji.

Ambijent nove poslovnice osvaja na prvi pogled. Za uređenje je bio zadužen Angelika Design, a prostorom dominiraju tople, zemljane nijanse koje se isprepliću s upečatljivim zlatnim detaljima. Bijele i bež fotelje te sofe doprinose prozračnosti prostora, a drvene police na zidovima dodatno pojačavaju topli ugođaj. Za iznimno cozy atmosferu zaslužne su i brojne lampe i drugi izvori svjetla, vaze s bijelim ružama, kao i savršen izbor detalja koji zaokružuju ideju o decentnom, elegantnom prostoru uređenom s dozom svedenog luksuza.

Cilj Beauty centra Touch je pružiti klijentima sve na jednom mjestu, koristeći najnovije tehnike i tehnologije koje nudi estetska industrija. U svom radu stručno osoblje koristi provjerenu i visokokvalitetnu kozmetiku i preparate te pruža savjete o održavanju zdravog tijela te lijepog i mladolikog izgleda. Individualnim pristupom, prepoznajući i poštujući želje i vrijeme klijenta, Beauty centar Touch nastoji svakom klijentu pružiti najbolju uslugu i ugodan boravak.

Beauty centar Touch – Mjesto za opuštanje i njegu

Usluga je podijeljena u šest kategorija: tretmani lica, tretmani tijela, masaže, njega ruku i stopala, depilacija te trepavice i obrve. Od tretmana lica svakako se ističu hydracool tretman, bukalna masaža, dermapen tretman, dijamantna mikrodermoabrazija i mnogi drugi, a klijentima je na raspolaganju i profesionalna njega kože vrhunskim Dermalogica proizvodima i tretmanima.

Za čvrstu i glatku kožu tijela, Beauty centar Touch nudi tretmane kao što su king shape tretman, maderoterapija i brazilsko maderoterapija. Duhovno resterećenje i duboku relaksaciju postignite uz masažu

Beauty Centar Touch

Foto (interijer i tretmani) : Ivan Ivanišević

Foto (photo wall): Kate Ševo