Pretraži

Otkrijte ekskluzivnu večernju kolekciju Vere Wang u Le Concept by Alex

Le Concept by Alex donosi nevjerojatno iskustvo kupovine večernjih haljina i svečanih komada u Hrvatskoj. Pozicionirajući se kao jedinstveno mjesto, ova destinacija nudi najveći izbor ekskluzivnih bridal i večernje kolekcije Vere Wang.

Bilo da se radi o vašem vjenčanju, posebnoj svečanosti ili nekom drugom posebnom trenutku, ovdje možete pronaći haljine dizajnirane da oduzmu dah i istaknu ljepotu žena.

Uz impresivnu selekciju svečanih komada koje dominiraju kolekcije Vere Wang, Le Concept by Alex također nudi popularne Lei Lou bestsellere.

Ovaj ekskluzivni boutique smješten je u srcu Zagreba, na adresi Ilica 15. Ono što je posebno privlačno jest činjenica da možete isprobati i kupiti haljine cijeli dan, bez potrebe za najavom.

Uz već gotove komade koji su odmah dostupni za kupnju, Le Concept by Alex također pruža mogućnost šivanja po mjeri. Ova opcija osigurava da svaki komad bude jedinstven i savršeno odgovara vašoj figuri. Tim iskusnih dizajnera i krojača posvećuje pažnju detaljima i kvaliteti kako bi stvorili haljinu koja će vam pristajati kao salivena.

Le Concept by Alex je mjesto koje odiše luksuzom, elegancijom i vrhunskom uslugom. Uz stručno osoblje spremno pružiti savjete i pomoći vam u odabiru, osjećat ćete se kao prava zvijezda dok istražujete prekrasne haljine iz kolekcija Vere Wang i Lei Lou. Bilo da tražite haljinu s bogatim čipkastim detaljima, raskošnim vezom ili jednostavnim minimalističkim dizajnom, ovdje ćete pronaći savršen komad koji će zadovoljiti vaše najzahtjevnije ukuse.