Pretraži

Paquito pronto moda spoj kvalitete i inovativnost

Paquito pronto moda, brend s četrdesetogodišnjom poviješću obiteljskog vođenja, kojeg su osnovali djed i otac sadašnjeg vlasnika, Riccarda Calzolarija, ističe se svojom nepogrešivom kvalitetom i stilom, kao i velikom strašću za modom.

Glavni fokus Paquita pronto moda je na pletenina, koja se ističe kvalitetom proizvoda, a svi su proizvedeni u Italiji. Zimi je glavna linija odjeće izrađena od vune, merino vune i kašmira, dok se ljeti brend seli na proizvode od 100% pamuka, lana i viskoze, minimalizirajući upotrebu materijala poput poliestera ili sintetičkih vlakana.

Talijanski brend stavljen je u kontekst brze mode, nasuprot brzoj modi.

Paquito ima za cilj kombinirati visoku kvalitetu s izvrsnom vrijednošću za novac, izbjegavajući prekomjernu proizvodnju te proizvodnju kao odgovor na stvarnu potražnju i prodaju tekuće sezone.

Prije godinu dana, započeli su i s online prodajom za europsko B2C tržište, koja je dobila pozitivne odjeke zahvaljujući njihovoj trenutnoj brizi za kupce.

Ukratko, Paquito Pronto Moda je talijanski modni brand koji nudi izvanrednu kvalitetu odjeće koja se ističe po inovativnosti, sofisticiranosti i društvenoj odgovornosti. Njihova posvećenost kvaliteti i ekološkoj osviještenosti čini ih jedinstvenim na tržištu, a njihovi proizvodi su vrlo traženi među kupcima diljem Europe.

PAQUITO PRONTO MODA KOLEKCIJA SS 23