Pretraži

Paul Smith i Mulberry predstavljaju kolekciju torbi i dodataka

Britanski modni dizajner Paul Smith i luksuzna modna marka Mulberry predstavljaju kolekciju torbi i dodataka koja će biti dostupna od 4. rujna 2023. godine.

Kolekcija se sastoji od 10 modela torbi, uključujući torbe za rame, torbe za prijenosnike, torbice za ručno nošenje i aktovke.

Torbe su izrađene od visokokvalitetne kože i tkanine, a ukrašene su karakterističnim detaljima Paul Smitha, kao što su signature trake i šareni printovi.

Dodatno, kolekcija uključuje i niz dodataka, kao što su novčanici, kišobrani i kravate. Dodaci su također izrađeni od visokokvalitetnih materijala i ukrašeni karakterističnim detaljima Paul Smitha.

Kolekcija Paul Smith x Mulberry je dostupna u odabranim trgovinama Paul Smitha i Mulberryja diljem svijeta.

Ovo je prvi put da su Paul Smith i Mulberry surađivali na kolekciji torbi i dodataka. Suradnja je rezultat zajedničke ljubavi prema modi i dizajnu, te želje da stvore kolekciju koja je istovremeno elegantna i moderna.

Kolekcija Paul Smith x Mulberry je savršen odabir za sve koji žele dodati dašak stila i elegancije svom ormaru.

Torbe i dodaci iz kolekcije su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i ukrašeni karakterističnim detaljima Paul Smitha, te će vam sigurno služiti dugi niz godina.