Pretraži

Tom Ford ponovno pokreće Café Rose parfem

Tom Ford je ponovno pokrenuo svoj popularni parfem Café Rose kao dio svoje linije Signature. Parfem je opisan kao “očaravajuće i ugodno iskustvo, koje se temelji na nekontroliranoj senzualnosti sofisticirane ruže obogaćene neočekivanim twistom tamne kave.”

Gornje note Café Rosea su turska ruža i kava, dok su srednje note bugarska ruža, pačulji, kardamom, ylang-ylang i korijander. Bazne note su tamjan i sandalovina.

Café Rose je uniseks parfem i dostupan je u bočici od 30 ml, 50 ml i 100 ml Eau de Parfum.

“Café Rose je parfem za koji sam uvijek bio vrlo strastven. To je kompleksan i sofisticiran miris koji dočarava suštinu i ruže i kave. Uzbuđen sam što ga ponovno pokrećem kao dio svoje linije Signature i vjerujem da će nastaviti biti omiljen među ljubiteljima parfema.” – rekao je Tom Ford u izjavi.

Recenzenti parfema su pohvalili Café Rose

Jedan recenzent je napisao:

“Café Rose je zaista poseban parfem. On je i senzualan i sofisticiran, a kombinacija ruže i kave je jednostavno neodoljiva. Jedva čekam da ga nosim cijelo ljeto.”

Drugi je rekao:

“Café Rose je parfem koji nikada neću zaboraviti. To je savršena mješavina slatkog i začinjenog, i ostavlja dugotrajan dojam. Vrlo ga preporučujem svima koji vole ružine parfeme.”