Pretraži

Povratak u 90-e: Poslovna elegancija s modernim dodirom u Versageu

Modni trendovi se vrte brzinom munje, a u moru različitih stilova, jedan se ističe svojom bezvremenskom profinjenošću i elegancijom. Poslovna elegancija iz 90-ih vraća se u modu, a Versage je brend koji tu trend prevodi u aktualnu realnost.

Kolekcija oduševljava klasičnom kombinacijom crne i bijele u ženskim odijelima koja laskaju figuri, naglašavajući struk. Suknje visokog struka i sakoa dokazuju da ova estetika nikada ne izlazi iz mode. Za one žejne glamura, tu su i zavodljive haljine, dok odvažne dame mogu optirati za kombinezone ili odijela u kraljevsko plavoj i crvenoj boji.

Versage već dugi niz godina krasi zagrebačku modnu scenu, a ovim kolekcijama donosi dodatnu dozu glamura i elegance. Posebna pažnja posvećena je detaljima koji klasiku čine uzbudljivom i odvažnom. Kvalitetni i elegantni modeli oduzimaju dah i pozivaju na posjet omiljenom brendu.

Versage je, kao i uvijek, poskrbio za sve ukuse i stvorio nove hit modele za ovo proljeće. Nove kreacije možete pronaći i isprobati u centru mode Versage, u zagrebačkom Importanne centru ili na Instagram profilu brenda.