Pretraži

Pucci se pridružuje svijetu wellnessa lansiranjem prve kolekcije za jogu

Talijanska modna kuća Pucci nedavno je lansirala novu kolekciju za jogu, dizajniranu od strane kreativne direktorice Camille Miceli. Kolekcija se sastoji od širokog raspona odjeće i dodataka za jogu, a u središtu pozornosti je Marmo print, zaštitni znak Puccija.

Marmo print, koji predstavlja morske motive, u ovoj kolekciji dolazi u različitim nijansama plave boje. Smirujući i elegantan print savršeno se uklapa u atmosferu joge, a istovremeno daje kolekciji jedinstven i prepoznatljiv karakter.

Osim Marmo printa, kolekcija se ističe i udobnošću i funkcionalnošću. Odjeća je izrađena od rastezljivog eko-likre, koja omogućuje potpunu slobodu pokreta. Tajice i crop topovi imaju udobna i prozračna sjedala, a majice i sweatshirti su izrađeni od mekog pamuka.

Kolekcija je dizajnirana za sve razine vježbanja joge, od početnika do naprednih. Odjeća je udobna i funkcionalna, a istovremeno i elegantna i moderna.

Pucciova kolekcija za jogu je dostupna u odabranim Puccijevim buticima i online. Cijene su u skladu s cijenama Puccijevih drugih kolekcija, što znači da su nešto skuplje od prosjeka.

Ukupno, Pucciova kolekcija za jogu je izvrsna opcija za sve koji traže elegantnu i funkcionalnu odjeću za jogu. Kolekcija je utjecaj Marmo printa i udobnosti na prvom mjestu.

Puccijeva nova kolekcija za jogu: udobna i elegantna, za sve razine vježbanja. Dostupno sada u odabranim Puccijevim boutiques i online na Pucci.com.