Pretraži

Serapian Milano: Umjetnost koja oduševljava i inspirira

U srcu Milana, Italije, Serapian Milano izrađuje raskošne kožne proizvode od 1928. godine. Tri generacije obitelji Serapian posvetile su svoje živote očuvanju i uzdizanju umjetnosti talijanskog obrtništva, prenoseći svoje znanje i stručnost tijekom godina.

U početku je Serapian bio mala obiteljska radionica u kojoj su Serapianovi s ljubavlju izrađivali ručno izrađene kožne proizvode. Njihova predanost kvaliteti i pozornost na detalje brzo ih je dobila priznanje, a Serapianove kreacije uskoro su se našle u rukama zahtjevnih klijenata diljem svijeta.

Predani izvrsnosti

Tijekom godina, Serapian se razvio od skromne radionice u renomiranu marku kožnih proizvoda. Iako se tvrtka proširila, Serapianovi su ostali nepokolebljivi u svojoj predanosti izvrsnosti. I dalje koriste samo najfinije materijale, nabavljene od najboljih tkarnaca u Italiji.

Serapianov obrtnici posjeduju duboko razumijevanje kože i provode beskrajne sate pomno izradujući svaki komad. Njihovi se prsti, vođeni godinama iskustva, pretvaraju sirovu kožu u umjetnička djela.

Uspješni dizajni i bezvremenska elegancija

Serapianove kreacije nisu samo funkcionalni dodaci; oni su umjetnička djela koja odražavaju predanost marke inovacijama i dizajnu. Serapianovi su stalno u potrazi za novim tehnikama i materijalima, šireći granice onoga što je moguće u kožnim proizvodima.

Unatoč eksperimentalnom pristupu, Serapianovi dizajni ostaju bezvremenski i elegantni. Uključuju klasične elemente s modernim dodirima, stvarajući komade koji su i elegantni i sofisticirani.

Serapian u New Yorku

Novi pop-up boutique u New Yorku prostire se na 130 četvornih metara i odiše luksuzom i elegancijom, karakterističnim za Serapian. Prostor je ukrašen zlatnim lukovima i raskošnim mramornim detaljima, koji su hommage Villi Mozart, sjedištu Serapian-a u Milanu.

Srce boutique-a je Bespoke Salotto, prostor u kojem se izrađuju personalizirane Serapian kreacije, uključujući i poznate Mosaico torbe.

Bespoke Salotto nudi bogatu paletu od preko 44 različitih tonova nappa kože, iz koje klijenti mogu sami odabrati boju koja im najviše odgovara. Uz pomoć stručnog majstora, klijenti mogu kreirati svoje jedinstvene torbe Mosaico, koje su ručno izrađene u skladu s najstrožijim standardima Serapian-a.

Boutique je također ukrašen raznim dizajnerskim komadima iz Milana, uključujući i namještaj koji je dio Doppia Firma projekta, dizajnerskog projekta Fondacije Cologni dei Mestieri d’Arte koji spaja inovacije i tradiciju vrhunske izrade.

Uz to, u boutique-u se može pogledati i fotografski projekt kuće “Milano By”, nastao u suradnji s Guido Taroni-jem i fokusiran na portrete milanskih osoba u njihovim privatnim prostorima.

Novi pop-up boutique Serapian-a u New Yorku predstavlja jedinstveno iskustvo kupovine za sve ljubitelje vrhunskog dizajna i ručne izrade.