Pretraži

Foto: Lara Buljubašić

Raw Bag: Kvaliteta, praktičnost i jedinstvena estetika u jednom

Domaći brend Raw Bag, koji je osnovala dizajnerica i kostimografkinja Mirjam Krajina, predstavio je novu kolekciju kožnih torbi simboličnog naziva “Good girl or Bad girl”. Riječ je o ručno rađenim torbama od štavljene kože koja nije tretirana štetnim kemikalijama i premazima, a s nošenjem i njegovanjem dobiva prirodnu patinu koja joj daje šarm i osobnost.

Jedinstven brend kožnih torbi

Raw Bag je jedinstven brend na hrvatskom tržištu koji njeguje estetiku grešaka i zgužvanog što je dizajnerici Mirjam oduvijek imperativ u radu. Nova kolekcija se sastoji od dva tote modela torbi koji dolaze u crnoj (Bad girl) i bež (Good girl) verziji. Modeli prate ikoničnu estetiku brenda, ali su veći od prijašnjih modela. Karakterizira ih posvećenost detaljima izrade, a svaki model je unikatna skulptura na čiju se izradu čeka tri tjedna.

Personalizirano iskustvo za vlasnice Raw Bag torbi

Vođena načelima održivosti i minimal waste filozofije, Mirjam želi svakoj vlasnici Raw Bag torbe pružiti personalizirano iskustvo, ali i smanjiti gomilanje otpada budući da se torbe izrađuju točno na broj po narudžbi.

Dizajn novih torbi je savršena spojka između svakodnevnih, kvalitetnih i praktičnih modela te dizajnerske specifičnosti karakteristične za domaći brend.