Pretraži

Saint Laurent Babylon: Kulturni centar otvara vrata u Parizu

Modna kuća Saint Laurent predstavila je jedinstven dodatak pariškom kulturnom životu- Saint Laurent Babylone, knjižaru koja nadilazi tradicionalnu definiciju.

Prostor odaje počast povijesnim vezama Yvesa Saint Laurenta i Pierrea Bergea s četvrti Sèvres-Babylone, istovremeno krčeći put kao dinamičan centar za umjetnost, glazbu i kulturnu eksploraciju.

Prelazeći granice tipične knjižare, Saint Laurent Babylone, koju je zamislio kreativni direktor Anthony Vaccarello, mami raznovrsnom i globalno korištenom kolekcijom. Knjige, umjetnost i glazba, pažljivo odabrani, isprepliću se u tapiseriju kulturnog izražavanja. Rjeđe i rasprodane rijetkosti miješaju se s originalnim produkcijama, a svaki se komad slavi zbog svoje obrtničke izrade i sposobnosti da knjigu pretvori u umjetnički predmet.

Ali Saint Laurent Babylone nije samo statična kolekcija. Pulsira životom kroz dinamičan kalendar događaja. Zamislite DJ sesije koje elektriziraju atmosferu, poznate autore koji dijele svoje priče kroz intimna čitanja i uzbuđenje stjecanja zatraženih signiranih izdanja. Ovo je prostor u kojem se uspostavljeni glasovi i nadobudni kreativci miješaju, potičući živahnu raspravu u kulturnoj sferi.

Smješten na adresi 9 rue de Grenelle, Saint Laurent Babylone postaje značajna destinacija za znatiželjne i kreativne. To je poziv da se uronite u svijet umjetnosti, glazbe i književnosti, utočište za one koji traže ne samo znanje, već i jedinstveno kulturno iskustvo.