Pretraži

Blumarine: Proljeće/Ljeto 2024. – Cvjetanje autentične romantike

Zaboravite na sterilne piste i bezizrazne modele. Blumarineova najnovija kolekcija proljeće/ljeto 2024. nudi osvježavajuću dozu autentičnosti, uranjajući nas u intimni svijet iskrene romantike.

Intimnost i autentičnost

U suradnji s talentiranom fotografkinjom Larissom Hofmann, Blumarine prikazuje kolekciju kroz niz intimnih portreta i spontanih scena. Modeli, oslobođeni pretjerane stilizacije, odašilju toplinu i prirodnu ljepotu. Njihove emocije su iskrene, a osjećaji vidljivi u svakom osmijehu i pogledu.

Romantika s dozom hrabrosti

Ova kolekcija ne slavi klišeiziranu romantiku. Blumarineova vizija je hrabra i moderna, fokusirana na individualnost i snagu izražavanja. Odjeća postaje platno za iskazivanje osobnosti, a svaki komad odiše ženstvenošću i samopouzdanjem.

Bogatstvo detalja

Kolekcija se odiše bogatstvom detalja. Nježne tkanine, prozirni materijali i suptilni ukrasi nadopunjuju fluidne siluete i lepršave haljine. Pastele se miješaju s uzbudljivim šarama i metalnim nitima, stvarajući raskošnu paletu boja i tekstura.

Blumarineova nova era

Ova kolekcija označava početak nove ere za Blumarine. Pod vodstvom kreativnog direktora Waltera Chiapponija, brend se vraća svojim korijenima, slavi autentičnost i njeguje individualnost. Blumarine proljeće/ljeto 2024. je poziv da se oslobodimo konvencija i prigrlimo ljepotu u svim svojim oblicima.