Pretraži

Ivica Skoko predstavio novu kolekciju u Hrvatskom Narodnom Kazalištu

U Hrvatskom Narodnom Kazalištu, dizajner Ivica Skoko je još jednom potvrdio svoju neprikosnovenu poziciju kao vladar crvenog tepiha. Revija koja je otvorila sezonu modnih događanja u Zagrebu donijela je dašak haute couture mode, dok su magične kreacije Ivice Skoke u povijesnoj dvorani Hrvatskog Narodnog Kazališta djelovale kao prava modna bajka.

Nova kolekcija Ivice Skoke, obilježena dramom, glamurom i raskoši, ističe slavlje života, ljepotu posebnih trenutaka i senzualnost žene kao glavnu inspiraciju. „Za mene je ova revija bila proslava mode, mašte, stvaranja, života. Sama činjenica da smo u hramu kulture, u Hrvatskom Narodnom Kazalištu, i da je kolekcija izazvala ovacije publike, čini me neizmjerno sretnim i zadovoljnim. Tjednima smo radili na ovoj kolekciji, tu su sati i sati ručnog rada, i veseli me što mogu svojim kreacijama istaknuti žensku snagu, ljepotu, ženstvenost i jedinstvenost. Večeras su ovdje bile moje drage prijateljice, gošće, klijentice, i drago mi je što smo zajedno doživjeli ovu modnu bajku“, izjavio je dizajner Ivica Skoko nakon revije.

Za styling revije zaslužna je poznata stilistica Slađana Divjak, a kreacije je upotpunio nakit Prahir. Frizure su osmislili u salonu PrimeVision, dok su za make up bili zaduženi vizažisti Učilišta Profokus.