Pretraži

Zaljubite se u kolekciju “Love” Tom Ford Beauty u ograničenom izdanju

Ljubav je u zraku! I slavite li romantični Valentinovo ili jednostavno prigrljate duh samopoštovanja, najnovija kolekcija “Love” Tom Ford Beauty tu je da raspali vašu strast i podstakne vašu glamurom. Pripremite se da privučete pažnju i raspalite srca ovim kolekcijama luksuznih osnovnih proizvoda za šminku u ograničenom izdanju.

Oči koje privlače poglede: Smještena u prekrasnoj crvenoj paleti u obliku srca, četvorka boja za sjene “Love” kolekcije je pravo remek-djelo. Romantične nijanse sjajne breskve, šljive i tamne ljubičaste plešu unutar, nudeći beskrajne mogućnosti za kreiranje očaravajućih izgleda za oči. Nanesite ih suhe za mekani, dimljeni izgled ili vlažne za glamurozan izgled s jakim efektom. Večer na sastanku? Ova paleta vas pokriva.

Usne za poljupce: Niti jedna ljubavna priča nije potpuna bez izražajne boje usana. Mat ruž “Love” kolekcije nudi baršunasto glatku teksturu u bogato pigmentiranim nijansama, od suptilnih neutralnih do zadivljujućih crvenih. Vlažilni i dugotrajni, ovaj ruž obećava 10 sati otporne boje bez blijedenja, osiguravajući da vaš poljubac ostane nezaboravan.

Srdačan sjaj: Dodajte dodir koketnog šarma pudrom za obraze u obliku srca iz kolekcije. Obogaćen formulom koja se može graditi, ovaj ruž lagano se nanosi na vašu kožu za prirodan sjaj iznutra. Topla koraljno-breskvena nijansa dodaje dodir dimenzije i malo razigrane boje, savršena za nadopunu bilo kojeg šminkanog izgleda.

Ova kolekcija u ograničenom izdanju više je od šminke; to je poziv da se zagrli ljubav u svim svojim oblicima. Bez obzira da li želite stvoriti očaravajući izgled za romantično veče ili jednostavno želite proslaviti ljubav u sebi, kolekcija “Love” vam daje snagu da izrazite svoje emocije sa samopouzdanjem i stilom.