Pretraži

Tekstilpromet donira udruzi Europa Donna: Plemenita akcija u borbi protiv raka dojke

Tekstilpromet je, u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska, okrunio humanitarnu akciju za borbu protiv raka dojke. Donacijom od preko 1.000 prodanih platnenih torbi s potpisom dizajnera Ivana Friščića, Tekstilpromet je još jednom pokazao svoju društvenu odgovornost i brigu za one kojima je podrška najpotrebnija.

Akcija je započela u listopadu, obilježavanjem Dana ružičaste vrpce, a Tekstilpromet je tom prilikom organizirao panel #breastfriend s fokusom na osvješćivanje o važnosti redovitih pregleda, prevencije i podrške osobama koje se suočavaju s rakom dojke. Dizajnirana torba Ivana Friščića postala je simbolom borbe i nade, a sredstva prikupljena od njene prodaje dodatno će ojačati rad udruge Europa Donna Hrvatska.

Plemenitost i snaga zajedništva

“Ova donacija je rezultat velikodušnosti naših kupaca koji su prepoznali važnost ove akcije i odlučili se pridružiti borbi protiv raka dojke”, istaknula je Tamara Grgić Erdeljac iz Tekstilprometa. “Zahvalni smo Ivanu Friščiću na besplatnom dizajnu torbe te svima koji su doprinijeli uspjehu ove plemenite akcije.”

Dr. Vesna Ramljak iz udruge Europa Donna Hrvatska izrazila je duboku zahvalnost Tekstilprometu i svima koji su sudjelovali u akciji: “Ova donacija nam znači puno i dodatno će nam olakšati rad u pružanju podrške oboljelima i njihovim obiteljima. Snaga zajedništva i plemenitost ljudi poput onih u Tekstilprometu daju nam snagu da nastavimo u borbi protiv ove bolesti.”

Nastavak podrške

Tekstilpromet i Europa Donna Hrvatska najavljuju nastavak suradnje i podrške oboljelima od raka dojke. Platnena torba s potpisom Ivana Friščića i dalje će biti dostupna u prodaji, a svi dodatni prihodi od njene prodaje biti će donirani udruzi.

Ova plemenita akcija Tekstilprometa i udruge Europa Donna Hrvatska podsjeća nas na važnost brige o zdravlju, solidarnosti i zajedništva u borbi protiv raka dojke. Zajedničkim snagama, možemo pružiti podršku svima kojima je to potrebno i dati im snagu da se bore za svoje zdravlje.