Pretraži

Birkenstock 1774 Collection IV: Manifest kreativne slobodne volje

U srcu vibrantne metropole New Yorka, gdje se kreativne energije sudaraju i rađaju nove ideje, leži inspiracija za Birkenstock 1774 kolekciju IV za proljeće/ljeto 2024. Ova kolekcija nadilazi granice puke modne izjave, transformirajući se u manifest slobodnog izražavanja i nesputane kreativnosti.

Podsjetnik na turbulentnu eru 70-ih i 80-ih, kada je downtown New York bio poput buktinje umjetničke revolucije, kolekcija slavi hrabrost u rušenju konvencija i oslanjanju na individualnu viziju. Kampanja, oživljena kroz objektiv Maxa Faraga, uranja nas u samu srž te scene, predstavljajući nam inspirativne umjetnike poput Cassi Namode, Rafaela Prieta, Coco Gordon Moore i Louisa Muellera.

Dva nova modela dominiraju kolekcijom, istaknuvši se svojim inovativnim karakterom:

33 Dougal: Reinterpretacija ikoničnog Bostona, odjevena u elegantnu, glatku kožu jesenskih tonova poput kurkuma i mahovine. Njena besprijekorna usklađenost boja i sofisticirani minimalizam odašilju nesputanu samopouzdanu eleganciju.

222 West: Spoj klasičnih Arizona i Boston modela, ova kreacija slavi harmoniju funkcionalnosti i slobode kretanja. Izrađena od crne kože s kromiranim kopčama, ova inovativna vizija pleše tango između tradicije i moderne interpretacije.

Omiljeni modeli poput Arizona, Florida i Milano vraćaju se u kolekciji, odjeveni u elegantnu berlinsku kožu i zemljane tonove semiša. Čak i Tokio model iz prošle kolekcije doživljava preporod u rustikalnim tonovima, potvrđujući univerzalnu privlačnost bezvremenskog dizajna.

Birkenstock 1774 Collection IV daleko je od modne mušije; to je poziv na akciju. Poziva vas da se pridružite plemenu kreativaca, da pronađete inspiraciju u svakodnevnim detaljima i da aktivno doprinesete vibrirajućoj tapiseriji umjetničkog izražavanja. Kada obujete ove cipele, ne radi se samo o modi; radi se o prihvaćanju baštine slobode i inovacija u kreativnom svijetu.

Pridružite se revoluciji stila! Kolekcija se lansira 14. ožujka 2024. na 1774.com i u odabranim trgovinama diljem svijeta. Oslobodite unutarnjeg umjetnika i hodajte ulicama s ponosom, znajući da vaš stil odražava vašu jedinstvenu viziju i nesputan kreativni duh.