Pretraži

Mugler predstavlja Alien Hypersense: hrabru reinterpretaciju kultnog mirisa

Mugler, ime koje je sinonim za odvažnu, avangardnu modu i mirisne kompozicije, vraća se s novim poglavljem u priči o svom kultnom mirisu Alien. Godine 2024. dolazi Alien Hypersense, divlja, ljepša i modernija mutacija originala, spremna osvojiti novu generaciju Mugler žena.

1. Smjela evolucija: Alien Hypersense nije jednostavan; to je reinterpretacija koja se ne boji zagristi u originalnu formulu i pojačati elemente koji odjekuju kod suvremene publike. Dok se klasični Alien fokusira na solarni jasmin sambac i futurističku ambery notu, Hypersense ide korak dalje, naglašavajući ljepotu i divlju senzualnost. To je miris koji ne samo da miriše dobro, već i zaokuplja sva osjetila, potičući na transformaciju i buđenje skrivenih snaga.

2. Hipersenzorno iskustvo: Alien Hypersense nudi daleko više od jednostavnog mirisa. To je multisenzualno putovanje koje oživljava niz osjećaja. Zamislite sočno buđenje s energičnim notama zelene mandarine i kruške, prelazak u precvjetajuće srce hiper-feminističkog jasmina sambaca, i završni dodir elektrizirajuće topline kašmira, drijenovog drveta i ambre. Svaki sloj otkriva novu dimenziju i pojačava osjetila, ostavljajući neizbrisiv trag.

3. Ekskluzivni jasmin sambac: Mugler ne žali trud u potrazi za savršenstvom. U svrhu izrade Alien Hypersensea, brend je osnovao vlastiti polje jasmina sambaca u Indiji. Ova inovativna inicijativa osigurava optimalnu svježinu i kvalitetu cvjetova, kao i održivu praksu uz poštivanje lokalne zajednice. Jasminsambac iz Muglerovog polja ručno se bere u rano jutro i obrađuje u obližnjoj tvornici, čuvajući njegovu bogatu aromu i čarobnu ljepotu.

4. Tri sloja otkrivanja:

Buđenje: Sočna zelena mandarina i opojna kruška opčinjavaju osjetila i otvaraju put prema novim iskustvima.

Precvjetavanje: Hiper-feminističko srce jasmina sambaca, ekskluzivno uzgojenog u Muglerovom polju u Indiji, odaslanja omamnjujuću aromu koja zaokuplja i očarava.

Elektriziranje: Kašmir, drijenovo drvo i ambra spajaju se u završnom dodiru topline i senzualnosti, ostavljajući neodoljiv trag na кожи.

5. Inspiracija za novu generaciju: Alien Hypersense nije samo miris; to je manifest moderne žene Mugler. Ona je samouvjerena, divlja i ljepša nego ikada. Ne boji se izraziti sebe i ostaviti trag u svijetu. Hypersense joj daje snagu da se suoči s izazovima i da se prepusti svim svojim osjetilima.