Pretraži

Rosanna Pellegrini: Ženstvenost, elegancija i 100% Made in Italy

Rosanna Pellegrini je talijanski modni brend koji je osnovan 1968. godine u Santarcangelu di Romagna. Osnivačica brenda, Rosanna Pellegrini, dolazi iz obitelji s dugom tradicijom u tekstilnoj industriji. Njezina majka, Rosa, bila je cijenjena krojačica, a Rosanna je od nje naslijedila ljubav prema modi i zanatu.

Počeci brenda bili su skromni. Rosanna je radila s malom strojem za pletenje, ali je s godinama njezin talent i predanost doveli do razvoja prepoznatljivog modnog stila. Kolekcije Rosanna Pellegrini suvremene su i elegantne, a istovremeno naglašavaju ženstvenost i senzualnost.

Brend je poznat po visokoj kvaliteti svojih proizvoda. Svi proizvodi su izrađeni od pažljivo odabranih materijala, a proizvodnja se odvija u potpunosti u Italiji. Rosanna Pellegrini je ponosan na svoju predanost 100% Made in Italy proizvodnji.

Kolekcije MP di Rosanna Pellegrini dostupne su u najboljim boutiquesima diljem svijeta. Brend je posebno popularan među ženama koje imaju sofisticiran, elegantan i ženstven izgled.

Nova kolekcija Rosanna Pellegrini za jesen/zimu 2023./2024. inspirirana je prirodom i njezinim ljepotama. Kolekcija je puna toplih boja i tekstura, a naglasak je na ženstvenim krojevima i detaljima.

U kolekciji se mogu pronaći pleteni džemperi, haljine, suknje i kaputi. Sve komade krasi visokokvalitetna izrada i lijepi dizajn.