Pretraži

Foto: Matea Smolčić Senčar

Severina osvojila Rijeku: Dupke puna dvorana Mladosti oduševljena energičnim showom

Kraljica hrvatske pop scene, Severina, proteklog vikenda osvojila je Rijeku u rasprodanoj dvorani Mladosti. Koncert, koji je bio nastavak prošlogodišnje dvoranske turneje, bio je prožet emocijama, energijom i nezaboravnim hitovima.

Rijeka je za Severinu poseban grad, što je i sama više puta naglasila. Publika joj je to uzvratila neizmjernom ljubavlju i odanešću, pjevajući s njom u glas sve njene legendarne pjesme. Od “Virujen u te” i “Djevojka sa sela” do “Gas, gas” i “Brad Pitt”, dvorana Mladosti je pretvorena u pravu pjevačku arenu.

Severina je oduševila publiku svojim energičnim nastupom, savršenim vokalom i karizmom koja je ispunjavala cijeli prostor. Plesne koreografije, raskošni kostimi i izvrsni prateći bend doprinijeli su spektakularnom showu koji je riječka publika dugo očekivala.

Nakon koncerta, Severina je na društvenim mrežama izrazila zahvalnost riječkoj publici na fantastičnoj atmosferi i neizmjernom podršci. “Rijeka, hvala vam od srca!”, napisala je.

Sljedeći koncert Severine na turneji održat će se 13. travnja u Zadru u ŠC Višnjik. Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.