Pretraži

Simona Corsellini: Modni brend iz budućnosti

Space Simona Corsellini je modni brend koji je osnovala dizajnerica Simona Corsellini 2015. godine u Milanu. Brend je poznat po svojim futurističkim i inovativnim dizajnima, koji su često inspirirani znanstvenom fantastikom i tehnologijom.

Corsellini je diplomirala modni dizajn na Politehničkom fakultetu u Milanu. Nakon diplome, radila je kao dizajnerica za nekoliko poznatih modnih kuća, uključujući Gucci i Prada. 2015. godine odlučila je pokrenuti vlastiti modni brend, Space Simona Corsellini.

Brend je odmah privukao pažnju kritike i publike. Corsellini je dobila nekoliko nagrada za svoj dizajn, uključujući nagradu Vogue Italia Fashion Award za najboljeg mladog dizajnera.

Dizajneri brenda Space Simona Corsellini koriste najmodernije tehnologije i materijale u svojim dizajnima. Osim toga, brend je poznat po svojoj održivosti. Koristite reciklirane materijale i proizvode u maloj seriji, čime se smanjuje utjecaj na okoliš.

Brend Space Simona Corsellini je sinonim za inovativnost, futurizam i održivost. Dizajneri brenda uvijek traže nove načine da stvore jedinstvene i privlačne komade. Njihove kreacije su inspirirane znanstvenom fantastikom i tehnologijom, a često su ispred svog vremena.

Space Simona Corsellini je modni brend koji je namijenjen ženama koje žele biti drugačiji i koji žele nositi odjeću koja je ispred svog vremena. Dizajneri brenda uvijek traže nove načine da stvore jedinstvene i privlačne komade. Njihove kreacije su inspirirane znanstvenom fantastikom i tehnologijom, a često su ispred svog vremena.