Pretraži

Stella McCartney predstavlja budućnost mode: torbe od Miruma

Stella McCartney predstavila je svoju najnoviju kolekciju torbi, izrađenu od Miruma, novog materijala koji je 100% održiv i veganski. Mirum je izrađen od mikroalgi, koje se uzgajaju u kontroliranim uvjetima i ne zahtijevaju pesticide ili gnojiva. Alge se zatim suše i melju u prah, koji se koristi za proizvodnju materijala koji je sličan koži.

Torbe od Miruma su vodootporne, otporne na habanje i lako se čiste. Također su vrlo lagane i prozračne, što ih čini udobnim za nošenje.

Stella McCartney je poznata po svojoj predanosti održivoj modi. Ona je jedna od prvih dizajnera koji su se odrekli korištenja životinjskih proizvoda u svojim kolekcijama, a njezin rad je bio hvaljen od strane ekoloških organizacija. Torbe od Miruma su još jedan korak u njezinom nastojanju da stvori modu koja je i elegantna i održiva.

“Uzbuđena sam što predstavljam torbe od Miruma, koje predstavljaju budućnost mode”, rekla je McCartney. “Ovo je materijal koji je 100% održiv i veganski, a također je vrlo luksuzan i elegantan. Vjerujem da će ove torbe biti hit među našim kupcima.”

Torbe od Miruma su trenutno dostupne u trgovinama Stelle McCartney diljem svijeta.share