Pretraži

Sjajna manifestacija hrvatskog dizajna osvaja Rovinj

Modni Rovinjski spektakl sinoć je oduševio posjetitelje u Rovinju, koji je već prepoznat kao višegodišnji šampion turizma.

Na glavnom gradskom trgu održana je najveća modna manifestacija u ovom dijelu Europe, okupivši renomirana imena hrvatskog dizajna.

Program je započeo spektakularnim dolaskom Daniele Gračan u bajkovitoj vjenčanici iz Nikolina Wedding Storea, vozeći se tradicionalnim drvenim plovilom batana, koje je simbol grada Rovinja. Na pozornici su se zatim zasjale raskošne vjenčanice, otvarajući put za impresivnu modnu reviju.

BiteMyStyle by Zoran Aragović bio je prvi dizajner koji je predstavio svoje kreacije. Slijedili su ga Jet Lag, Branka Donassy, Sedma Nit Igor Galaš, Martina Herak × Högl, Yelena H., Staša Design, Nikolina Wedding Store i Showroom Antonela. Reviju je zatvorio Aksent. Na pisti su prošetale naše poznate hrvatske zvijezde, uključujući Danielu Gračan, jedinu Hrvaticu koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljicu Svijeta iz 1989. godine, njenom kćeri Emi Gračan – Kraljici Hrvatske, kao i ostalim pobjednicama Kraljice Hrvatske i brojnim glumicama.

Make-up modela je bio povjeren IBeauty studiju, vlasnice Ive Berišić, dok je najpoznatiji frizerski studio u Istri, Hair studio Gea, kreirao predivne frizure za modele.

Voditelji programa bili su Leonora Surian Popov, koja je program vodila na talijanskom jeziku, te Davor Garić, koji je program vodio na hrvatskom i engleskom jeziku. Svojom prisutnošću i šarmom dodatno su obogatili večer.

Kulturno-umjetničko društvo “Marco Garbin” talijanske zajednice “Pino Budicin” iz Rovinja, prvakinja opere Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu – Valentina Fijačko Kobić te Boris Novković s bendom “Noćna straža” bili su zaduženi za kulturno-zabavni dio programa. Njihov nastup oduševio je publiku, a glazba je odzvanjala do kasno u noć.

Bogate poklone za posjetitelje osigurali su Lemon & Beaker, novozelandska organska kozmetika, Clinisoothe, engleska kozmetika, i Kanaan. Službeni prijevoznik modela Hrvatskih zvijezda bio je Brioni Pula. Djevojke koje su sudjelovale u reviji imale su priliku uživati u delicijama Restorana Dario i stvarno su se divno provele.

Modni Rovinjski spektakl još jednom je potvrdio svoj status kao događaj koji okuplja vrhunske talente hrvatskog dizajna i oduševljava posjetitelje svojom kreativnošću i raskošnim kreacijama. Rovinj se ponosi što je domaćin ovakvog prestižnog događaja i nastavit će privlačiti modne entuzijaste iz cijelog svijeta svojom jedinstvenom modnom scenom.