Pretraži

STAŠA: Minimalizam i elegancija u novoj kolekciji

STAŠA ova sezona ne donosi samo novu kolekciju, već i ljubavnu pjesmu prirodi. Svaki komad, od lanenih haljina do pamučnih majica, nježno njeguje vaše tijelo i duh, spajajući modu i održivost.

Materijali inspirirani prirodom: Kolekcija je izrađena od lakih i zračnih materijala poput lana, viskoze i pamuka, koji su certificirani s Oeko-Tex standardom. To znači da su nježni prema vama i okolišu.

Jednostavnost i elegancija: Dizajn je definiran čistom siluetom i fluidnim linijama. Volani dodaju dozu romantike, a prirodne boje poput crne, maslinasto zelene, pijeska i plave odražavaju ljepotu pejzaža.

Eko-print: Šareni motivi su inspirirani prirodom i izrađeni su uz pomoć suradnje s brendom “One with nature”. Svaki print je jedinstven i govori priču o održivosti i poštovanju prema planeti.

Snimanje u Štinjanu: Kolekcija je snimljena na prekrasnoj lokaciji u Pulskom zaljevu, gdje se susreću kamen i more. Kontrast između ovih elemenata savršeno odražava kolekciju – spoj tradicije i modernosti, snage i nježnosti.

Predstavljanje u Zagrebu: Dođite i sami osjetite ljepotu STAŠA kolekcije na otvorenju Studija 78, Ozaljska 78 u Zagrebu 1. lipnja.

STAŠA nije samo moda, već i način života. To je poziv na spajanje s prirodom, cijenjenje ljepote i poštovanje okoline.

Model: Ingrid – Talia models.

Make up: Beauty Lab – Lea Bilić.

Frizura: Ivana Čaval