Pretraži

Sve buduće mladenke bit će oduševljene novim vjenčanicama brenda Lukabu

Lagani lamirani, lepršavi materijal izuzetnog odsjaja. U svom sirovinskom sastavu ne sadrži elastin tako da je izuzetno lagan i lepršav u pokretu.

Kroz novu bridal 2024. kolekciju, priča nam dolazi otkrivajući već prepoznatu ljubav modne kuće Lukabu prema romansi i ženstvenosti, koju svaka mladenka želi doživjeti na svom najvažnijem danu.

Dizajnerica Marina Jerant stvorila je kolekciju koja je primjer nove, eterične i opojne ženstvenosti. Moderna žena koja ne pristaje na kompromise želi biti elegantna i raskošna, ali istovremeno želi osjećati slobodu i lakoću u svojoj vjenčanici kako bi u potpunosti mogla uživati u najromantičnijoj večeri svog života. Marina Jerant nam je rekla da je upravo suvremena žena bila njena inspiracija dok je stvarala novu kolekciju.

Kako bi istaknula ono što mladenke žele naglasiti, dizajnerica je stvorila trideset različitih modela u ovoj inspirativnoj i bogatoj artističkoj kolekciji.

Vjenčanice modne kuće Lukabu možete pogledati i naručiti na internetskoj stranici www.lukabu.com. Dizajnerica Marina Jerant osobno vodi svoje online klijentice, prilagođavajući mjere, želje i preinake kako bi pružila potpunu uslugu i osigurala njihovo zadovoljstvo krajnjim rezultatom.

Svaki mjesec možete vidjeti vjenčanice modne kuće Lukabu u Hotelu International u Zagrebu te ih isprobati uživo.

Dizajnerica nam je otkrila da je ljubavna priča između modne kuće Lukabu i vjenčanica tek započela. Svake godine, uz pomno proučavanje i istraživanje finih materijala, sve veći naglasak na ručnom radu, siluetama i mekoći, Lukabu se sve više približava svjetskoj sceni haute couture vjenčanica. U suradnji sa svojim mladenkama, Lukabu postaje brend koji stvara umjetnost.