Pretraži

Foto: Bojan Zibar i Borna Hržina

Swarovski Wonderluxe: Novo prodajno mjesto u Zagrebu zrači čarobnim sjajem

U Arena centru u Zagrebu otvoreno je novo Swarovski Wonderluxe prodajno mjesto koje mami estetikom i predivnim komadima nakita.

Obitelj Swarovski, još od pokretanja poslovanja, svojim kupcima nudi jedinstvene komade nakita koji pričaju posebnu priču. Kroz sve ove godine obitelj je nastavila njegovati posebne dizajne za stvaranje nakita te ostalih modnih dodataka, a glavna nit vodilja Swarovskog je svakoj osobi omogućiti izvanredan svakodnevni stil.

Svaki komad nakita donosi svoju priču i utjelovljuje preko 120 godina majstorske izrade i rezanja kristala. Posebne tehnike rezanja kristala i njihovog oblikovanja koriste se za naglašavanje sjaja i stvaranja izuzetne profinjenosti. Na ovaj način, svaki komad nakita koji dođe u prodavaonice je poseban i osobi koja ga nosi daje dodatnu dozu unikatnosti i luksuza.

U Arena centru ponovno je otvoreno preuređeno Swarovski Wonderluxe prodajno mjesto koje mami estetikom i predivnim komadima nakita. Ovim preuređenjem Swarovski je svom dućanu dao potpuno novo ruho.

Uređenju dućana oduvijek se davala velika pažnja jer je želja Swarovskog svojim kupcima pružiti posebno iskustvo tijekom posjeta prodajnom mjestu. Tako su, prije nekoliko godina, sve dućane pretvorili u kristalne šume u kojima su posjetitelji mogli uživati u arhitektonskom kristalnom čudu. Stoga ne čudi kako su i ovoga puta uređenju dućana dali veliku pažnju.

Svaki detalj pomno je promišljen, a predivna, nježno plava boja daje dodatan osjećaj luksuza i magije. Vizija kreativne direktorice Giovanne Engelbert oživjela je u novom konceptu prodajnih mjesta, uz poseban pristup bojama, veličinama i uređenju. Svaki kupac će dolaskom u dućan zakoračiti u imaginaran svijet u kojemu se spajaju znanost i magija.

Kako bi i ovih blagdana svojim kupcima ponudili nešto posebno na policama su se pronašle, uz klasične, i dekoracije u božićnom duhu. Kolekcije nakita koje se trenutno nalaze u dućanu jednostavno ostavljaju bez daha, a posebne igre dizajna i boja kristala garancija su kako će svatko moći pronaći onaj poseban komad nakita za sebe.

U novom Swarovski Wonderluxe prodajnom mjestu u Arena centru možete pronaći široku paletu nakita, od klasika poput naušnica, ogrlica i narukvica do modernih komada koji će upotpuniti svaki outfit.

Iznenadite sebe ili svoje najdraže s jednim od predivnih Swarovski komada nakita koji će vam donijeti malo čarobnog sjaja u život.

Foto: Bojan Zibar i Borna Hržina