Pretraži

Tara Thaller se istaknula u novom glazbenom spotu za pjesmu “Sjajim”

Glumica i pjevačica Tara Thaller, koja je prošle godine započela hrabro svoju glazbenu karijeru singlom “Oteta”, predstavlja novu pjesmu “Sjajim” kojom se slušateljima obraća s važnom porukom o ljubavi prema sebi samima.

“Pjesma ‘Sjajim’ inspirirana je nekim prethodnim vezama i onom vječno poznatom životnom lekcijom ‘cijeniš nešto tek kada to izgubiš’. Želja mi je bila da pjesma probudi empowerment u slušateljima, da zavoliš sebe i naučiš cijeniti svoje vrijednosti”, otkrila je Tara.

Novu pjesmu prati razigrani spot u kojem Tara pokazuje svoj zaigrani karakter. “U spotu za ovu pjesmu htjela sam više pokazati svoj zaigrani, pomalo ludi karakter i pritom naglasiti da je najvažnije osjećati se dobro sam sa sobom, bez obzira na sve”, dodala je Tara.

Koncept spota, styling i vizualni dizajn zaslužna je Tarina prijateljica Nina Mia Čikeš, a režijski ga potpisuju SESTRICE. “Vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik i u spot je uneseno puno ljubavi i veselja što je bilo ključno kod stvaranja vizualnog djela pjesme”, objasnila je Tara.

“Sjajim” je “catchy” pop/r&b poslastica koja stiže u vrijeme Tarinog natjecanja u popularnom televizijskom showu “Ples sa zvijezdama” u kojem svakog tjedna nastupima s partnerom Mateom Cvenićem oduševljava publiku i žiri.

Sjajim