Pretraži

Tesla Elona Muska sada prodaje kutiju za mačji pijesak inspiriranu Cybertruckom

Uoči izlaska Tesle Cybertrucka , Elon Musk uzeo je inspiraciju iz futurističkog automobila i usmjerio je na neočekivano tržište — igračke za mačke. Trenutno se na web stranici Tesla China nalazi bizaran popis za “Cybertruck Multifunctional Corrugated Cat Litter”.

Web stranica u biti prodaje kartonsku kutiju za mačke koja podsjeća na siluetu mini Cybertrucka. Kartonska kutija opremljena je Teslinim logom, ali zahtijeva samostalno sastavljanje po dolasku. 

U grubo prevedenom opisu komada, kineska web stranica opisuje kartonsku strukturu kao “futuristički oblik, poluotvoreni pijesak za mačke i debeli valoviti papir ugrađen unutra kako bi zadovoljio prirodu i dnevne potrebe mačaka”. 

Navodi se da je DIY proizvod izrađen od zadebljanog valovitog papira otpornog na vlagu koji je namijenjen da izdrži vlagu i dulje traje.

Kao što je navedeno na Tesla China, cijena komada je ¥89 RMB, što je ekvivalentno približno 12 USD. Kapacitet nosivosti omogućuje da kutija za otpatke drži do 15 kilograma i jedna je od neobičnijih robnih marki koje su se ikada pojavile na Teslinoj web stranici. 

U 2020 godini. Musk je prodao ograničeni broj crvenih Teslinih kratkih hlačica s izrazom “S3XY” na leđima kako bi označio svoja vozila Model S, 3, X i Y.