Pretraži

Modni must-have: Tod’s Di Bag od princeze Diane do Lady Gage

Predstavljena 1990-ih godina, Tod’s Di Bag čvrsto je utvrdila svoj status bezvremenskog klasika u svijetu luksuznih torbi. Ovaj kultni komad, nekoć nezaobilazan dodatak garderobe princeze Diane, i dalje osvaja svijet mode, dokazujući svoju trajnu privlačnost i svestranost.

Tod’s Di Bag, izvorno poznata kao ‘D’, debitirala je 90-ih godina i brzo osvojila srca modnih ikona. Princeza Diana, čiji je stil bio sinonim za eleganciju, često je fotografirana s ovom torbom. Kombinirala ju je s raznim outfitima, od sofisticiranih kompleta sa suknjom do ležernih rugby majica, čime je torba postala simbol profinjene elegancije i sofisticiranosti.

Kroz godine, Di Bag krasila je ruke mnogih slavnih osoba i stilskih ikona. Naomi Campbell, Monica Bellucci, Jessica Alba, Sharon Stone i Carla Bruni samo su neke od poznatih ličnosti koje su prigrlile ovaj luksuzni dodatak.

Nedavno je Lady Gaga viđena u Los Angelesu s Di Bag, potvrđujući njezinu modernu relevantnost i prilagodljivost suvremenim modnim trendovima.

Majstorstvo izrade i personalizacija

Di Bag savršeno balansira između tradicionalnog umijeća izrade i moderne eksperimentacije.

Svaka torba je pažljivo izrađena od visokokvalitetne kože, a za sastavljanje jednog komada potrebno je cijeli dan.

Ova posvećenost detaljima osigurava da svaka Di Bag nije samo modni dodatak, već i dokaz vrhunske izrade.

Tod’s je uveo uslugu personalizacije My Di Bag, omogućavajući kupcima da dodaju jedinstvene detalje koji odražavaju njihov osobni stil.

Svaka personalizirana Di Bag dolazi s digitalnom putovnicom, koja pruža dokaz autentičnosti i detaljan trag opskrbnog lanca.

Ova inovativna značajka naglašava Tod’sovu predanost transparentnosti i izvrsnosti.

Boksasti oblik, meka koža i različite veličine čine Di Bag izvanrednim komadom u svakoj garderobi. Njezina evolucija kroz godine donijela je nove oblike i boje, ali ostala je vjerna svojim izvornim dizajnerskim principima suptilnog luksuza i bezvremenske privlačnosti.

Ova kultna torba nije samo modni dodatak; ona je mudra investicija za one koji cijene kvalitetu i stil. Njezina stalna popularnost među slavnim osobama i ljubiteljima mode potvrđuje njezinu trajnu čar.

Tod’s Di Bag, sa svojom bogatom poviješću, besprijekornom izradom i modernom prilagodljivošću, ostaje omiljeni dodatak u svijetu mode. Od princeze Diane do Lady Gage, njezina ostavština i dalje cvjeta, čineći je pravim simbolom bezvremenske elegancije.

Bilo personalizirana prema osobnim preferencijama ili nošena u svom klasičnom obliku, Di Bag je svjedočanstvo Tod’sove predanosti stvaranju trajnog luksuza.