Pretraži

Od modnog dodatka do životne priče: torbe Ivane Bičanić

Ivana Bičanić, talentirana dizajnerica koja svojim kreacijama daje dušu i osobnost, stvara torbe koje pričaju priče inspirirane stvarnim ženama iz njenog života. Svaka torba, bilo da je to Kelly, Gabi, Sakura, Croissant, Summer ili XS Lara, nosi svoje ime i jedinstvenu priču, utjelovljujući iskustva, snove i karaktere žena koje su je inspirirale. Te torbe nisu samo modni dodaci; one su svjedoci avantura, simboli snage i podsjetnici na dragocjene trenutke.

Na poziv Ivane i njene kćeri, prijateljice su se okupile na prekrasnom otoku Premuda, skrivenom dragulju u tirkiznom moru. Ovdje su, među šumom borova i pješčanim uvalama, proslavile svoje životne avanture, od malih svakodnevnih radosti do velikih životnih prekretnica. Svaki pedalj ovog rajskog otoka podsjeća na snove koje su sanjale, školjke skrivaju uspomene, a stabla čuvaju tajne.

Torba Kelly

Inspirirana ženom koja voli sebe i nesebično dijeli svoje znanje s drugima, torba Kelly je simbol samopouzdanja i neovisnosti. Potiče druge žene da budu hrabre i jake. Ako znate da je ljepota u snazi, ova torba je stvorena za vas.

Torba Gabi

Torba Gabi nosi duh žene koja zadržava djevojčicu u sebi. Unatoč izazovima, sanjala je velike snove. Kroz oluje je naučila čvrsto stajati na zemlji i graditi svoju snagu. Danas je žena jasnih ciljeva i sposobnosti ostvarivanja vlastite sreće.

Torba Sakura

Sakura je inspirirana ženom koja je proputovala cijeli svijet i živjela na različitim kontinentima. Upoznala je razne kulture, obogatila sebe i svoj život. Cvijet trešnje Sakura simbolizira život, smrt, hrabrost, tugu, sreću, ženstvenost i odnos prema životu. Sve ove aspekte Sakura je proživjela i danas je snažna, vjeruje u sebe i zna da nakon kiše uvijek dolazi sunce.

Torba Croissant

Ova torba je inspirirana ženom koja je otišla u svijet tražeći bolje prilike. Na početku nije bilo lako, ali ustrajnošću i trudom postigla je svoje ciljeve. Stvorila je sebi život i okruženje koje voli, balansirajući uživanje u malim radostima i cijenjenju kvalitete u svemu.

Torba Summer

Inspirirana ženom koja živi u sadašnjem trenutku, torba Summer utjelovljuje duh žene koja ne poznaje ni jučer ni sutra, samo sada i ovdje. Ona uživa u trenutku, moru i suncu.

Torba XS Lara

XS Lara je inspirirana zaigranom ženom koja svojom energijom osvježi svaki prostor u kojem se pojavi. Njena radoznalost za životom potiče je da istražuje nove ideje i pokušava razumjeti svijet oko sebe. Vječna djevojčica s unutarnjom snagom i hrabrošću mlade žene spremne osvajati svijet.

Danas, Ivana Bičanić i njena kćer, okružene prijateljicama-torbama Kelly, Gabi, Sakura, Croissant, Summer i XS Lara, uživaju u trenutku i nazdravljaju ljetu koje je pred njima. Znamo da su ovo trenuci koje ćemo čuvati zauvijek. Druženje na rajskom otoku Premuda nije samo bijeg od svakodnevice, već podsjetnik na ljepotu prijateljstva i radost koju donosi jednostavna prisutnost voljenih osoba.