Pretraži

Ženstvenost u bojama: ELFS kolekcija koja inspirira

Savršena ljetna modna šetnja Kvarnerskom obalom oživjela je u predivnoj kolekciji fotografija brenda ELFS. Snimljene u Opatiji i Rijeci, ove fotografije su prava razglednica ljetnog stila i šarma.

Suncem obasjane povijesne terase s pogledom na more poslužile su kao savršena pozadina za ženstvene i raskošne haljine iz nove ELFS kolekcije. Glamurozna haljina bez ramena u boji zlata, bijela strukirana haljina A kroja s bogato ukrašenim laticama te zelena haljina sirena kroja s prorezom samo su neki od komada koji su oduševili publiku.

Fotograf Domagoj Barić majstorski je zabeležio ljepotu kolekcije, a vizažist Daniel Domike se pobrinuo za besprijekoran izgled modela. Uz modne dodatke poput remena s velikim cvjetovima, kožnih torbica, šešira i ukrasa za kosu, ova kolekcija ELFS-a savršeno dočarava duh ljeta i radosti života.

Nova kolekcija ELFS-a znači povratak boja, ženstvenih krojeva i raznih uzoraka i materijala u modu. To je kolekcija za žene koje žele uživati u raskoši i biti heroine vlastitih priča. Moda je više od odjeće, to je stil života, a ELFS nas poziva da uživamo u svim ljetnim čarima uz prekrasne pozadine Opatije i Rijeke.

ELFS modna kampanja na Kvarnerskoj rivijeri još jednom nam je podsjetila na ljepotu ljeta i “joy de vivre”. Pogledajte ove predivne fotografije i uronite u svijet ELFS-ove glamurozne mode.

Kreativno vodstvo i vizažist: Daniel Domika
Video: Tom Rožmarić
Modeli Lorena @lorenam_official for @imstudiomodelscroatia i Annet @_annet_mohoric
Dogs @udruga_honey
Snimano na lokacijama u Opatiji i Rijeci