Pretraži

Inspirirajte se Prahirom: ‘Postcards from a Dream’ kampanja koja donosi ljetnu magiju

Trendovi u nakitu svake se godine mijenjaju, no jedino je sigurno da nakit kao must have modni dodatak može biti ključni element koji podiže outfit na višu razinu. Dodajući osobnost, sofisticiranost i stil, svaki odjevni kombinaciju čini posebnom i drugačijom, bilo da nosite jednostavne kombinacije ili raskošne haljine.

Od minimalističkih do upečatljivih komada, ovo ljeto obožavamo nakit sa zlatnim sjajem. Stiliziran samostalno ili u slojevitim nizovima, bilo da se radi o prstenju, narukvicama, ogrlicama ili naušnicama, te neizostavni biseri, svaki komad daje poseban štih i najobičnijoj kombinaciji.

“Postcards from a Dream” je inovativna kampanja brenda Prahir koja spaja umjetnu inteligenciju i tradicionalnu fotografiju kako bi stvorila nezaboravne vizuale koji dočaravaju sanjive ljetne trenutke.

Ovoga puta, u suradnji s kreativnim direktorom i fotografom Markom Gregurićem, Prahir je stvorio hibridnu kampanju koja spaja stvarne fotografije i AI generirane elemente. Tako su nastala četiri tematska seta fotografija koje prenose ljeto na potpuno novi način.

Ljetnu iluziju dočarala je Anamaria Raič, zaštitno lice Prahira, koja se savršeno snašla u ovoj izazovnoj ulozi.

Ovaj pristup ne samo da naglašava ljepotu nakita, već i pokazuje koliko je brend Prahir sposoban prilagoditi se suvremenim trendovima i inovacijama. “Postcards from a Dream” je kampanja koja će vam probuditi ljetne emocije i potaknuti maštu.

Pozivamo vas da se prepustite čaroliji ljeta i otkrijete novu dimenziju elegancije i luksuza s Prahirom.

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena, odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

Kreativni koncept i direkcija: Marko Gregurić
Fotografije, video i AI koncept: Marko Gregurić/STAV studio
Model: Anamaria Raič
Make up: Monika Maček
Scenografija: Stanislav Kostić
Kosa: Daria Sablje
Head of team & stilist: Marjeta Kessler