Pretraži

Under the Sun je novi brend Anastazije Makjanić i Karmen Drinković

Influencerica Anastazija Makjanić, poznata kao StaziSweets, i Karmen Drinković, osnivačica brenda Hvar Republic, udružile su snage u stvaranju novog brenda odjeće pod nazivom Under the Sun.

Odjeća brenda Under the Sun evocira uspomene na ljeto na obali, a u ponudi su komadi s printovima rajčica, smokava, prugama i račićima.

Inspiracija za brend proizašla je iz autentičnog otočkog života na Hvaru. Anastazija i Karmen su u brend prenijele svoju ljubav prema bojama i uzorcima, stvarajući kolekciju koja odiše ljetnim duhom Hvara. Poljoprivreda, koja je značajan dio života na otoku, također je poslužila kao inspiracija za dizajn odjeće.

Under the Sun nudi ljetne haljine, košulje, parea i majice. Haljine su osmišljene tako da se uklapaju u svaki ljetni izlazak, dok su košulje prilagođene za razne prilike. Parea su dizajnirana da budu moderni i praktični dodatak za plažu, a majice s printom donose dašak Hvara u svakodnevni život.

Materijali korišteni za izradu odjeće pažljivo su birani: košulje i haljine su 100% lanene, parea su izrađena od viskoze, dok su majice 100% pamučne.