Pretraži

Spektakularna revija Zigmana održana u Rijeci

Proslavljeni dizajner Juraj Zigman sinoć je predstavio svoju dugoočekivanu kolekciju u riječkom Exportdrvu, prostoru koji je svojim rustikalnim šarmom savršeno naglasio magiju njegovih kreacija. Na više od pet tisuća kvadratnih metara, pred gotovo tisuću oduševljenih modnih entuzijasta, Zigman je pokazao više od 50 kreacija koje se mogu smatrati pravim umjetničkim djelima.

Nakon pet godina pauze, Zigman se vratio na modnu scenu, inspiriran sve češćim pozivima svjetskih stilista. Njegova posvećenost nekomercijalnim kreacijama donijela mu je nevjerojatne uspjehe i priznanje na svjetskoj razini. Fokusiran na vlastitu viziju i besprijekornu izvedbu, Zigman već godinama stvara unikatne komade koje nose najveće svjetske zvijezde na važnim događajima poput glazbenih turneja i dodjela nagrada kao što su Oscari i Grammyji.

Za stvaranje ove kolekcije, Zigman je uložio više od mjesec dana intenzivnog rada, pažljivo osmišljavajući i ručno izrađujući svaki detalj. Njegova strast prema haute coutureu i kreativna vizija svrstavaju ga među najveće modne kreatore današnjice. Svojim najnovijim radom, posvetio se haljini kao odjevnom predmetu, stvarajući bez kompromisa i bez obzira na mišljenja drugih, što je rezultiralo još jednim uspjehom.

Zigmanove kreacije već su prepoznate i cijenjene od strane slavnih osoba poput Beyoncé, Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christine Aguilere, SZA i Nelly Furtado.