Pretraži

Tony Cetinski s novim hitom raznježio obožavatelje

Tony Cetinski, istaknuti istarski glazbenik, poznat po svojim ljubavnim hitovima i višestruki dobitnik nagrade Porin, ponovno je osvojio srca svojih obožavatelja s novim singlom. Njegova najnovija pjesma, “Tebi sve dugujem“, najavila je i njegov nadolazeći koncert u zagrebačkoj Areni.

Ovaj izvođač, čija su ostvarenja poput “Kad žena zavoli”, “Umirem 100x dnevno” i “Budi uz mene” postala klasici hrvatske pop glazbe, obradovao je svoje fanove pjesmom koja je došla iz srca. U režiji Darija Lepoglaveca, te uz suradnju s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, Tony je izbacio spot za pjesmu koja je brzo osvojila pažnju publike.

 Osjećam se nevjerojatno uzbuđeno što mogu s vama podijeliti svoju najnoviju pjesmu koja je proizašla iz srca. Nadam se da će vas dirnuti baš onako kako je mene dirnula dok smo je stvarali – izjavio je Tony o svom najnovijem glazbenom uratku.

Singl je objavljen na Tonyjevom službenom YouTube kanalu, gdje je u samo jednom danu prikupio oko 20 tisuća pregleda. Također je dostupan i na ostalim glazbenim platformama poput Spotifyja, Deezer-a i Apple Music-a.

Oduševljeni obožavatelji nisu skrivali svoje oduševljenje. Iako su mnogi komentirali pjesmu prije nego su je čuli, istaknuli su Tonyjev neosporni talent te su mu uputili brojne pohvale. Tony je putem svog Instagram profila također podsjetio svoje fanove na rođendanski koncert koji će održati u Zagrebačkoj Areni 31. svibnja, što će biti i proslava njegovih 55 godina života i impresivne karijere koja traje već 34 godine.

– Glazba je najljepša kada je dijelimo zajedno, zato vas pozivam na svoj rođendanski koncert u Areni Zagreb. Hvala vam na podršci i ljubavi koju mi dajete – zaključio je Tony, dok je pozivao obožavatelje da se pridruže proslavi njegove glazbene karijere.

Ulaznice za koncert još uvijek su dostupne na stranicama Eventima, ali se očekuje da će brzo biti rasprodane.