Pretraži

Omiljena zagrebačka Vježbaona T&T otvara drugu lokaciju!

Vježbaona T&T, studio poznat po svom inovativnom pristupu treningu, sada je dostupan na dvije adrese u Zagrebu! Osim na Trgu žrtava fašizma, od sada možete vježbati i u novootvorenoj Vježbaoni na Rožatskoj 4a.

Vlasnici Vježbaone T&T, Tina Gaćina Perković i Tomislav Perković, oboje su diplomirani kineziolozi s dugogodišnjim iskustvom u sportu. Njihova je vizija stvoriti prostor gdje se ljudi ne samo vježbaju, već i uče o zdravom načinu života i stječu prijateljstva.

“Na prvom mjestu nam je zajednica”, kaže Tina. “Želimo poticati dobar osjećaj u svakoj grupi, ne samo kroz vježbe, već i kroz nesebično dijeljenje znanja, druženje i održavanje pozitivne, timske atmosfere.”

Vježbaona T&T nudi poluindividualne treninge bazične fizičke pripreme s naglaskom na opću jakost i izdržljivost. Treninzi se odvijaju u manjim grupama, što omogućuje trenerima da se posvete svakom pojedincu.

“Jednostavno je”, objašnjava Tomislav. “Vježbate u manjoj grupi, ali s posvećenim trenerom koji je fleksibilan modificirati trening ovisno o vašem trenutnom zdravstvenom stanju.”