Pretraži

Zadig & Voltaire predstavlja novu torbu “Rock Eternal”

Zadig & Voltaire predstavlja novu torbu “Rock Eternal” izrađenu od kroko efekt kože. Dostupna je u mnoštvu boja, a dizajnirana je da bude svestranija nego ikada prije.

Nošenje kao clutch torbice daje joj večernji izgled, dok je lanac ili ručke od mekane kože čine neophodnom za dnevne aktivnosti. Nova varijacija najprodavanije Rock torbice, “Eternal” je sada dostupna u raznim veličinama uključujući i sasvim novi ekstra veliki format, od punozrnate, naborane, metalizirane ili gaufrane kože.

Svestrana i elegantna

Torba “Rock Eternal” izrađena je od luksuzne kroko efekt kože te odiše sofisticiranošću s dozom divljine. Ali nemojte se zavarati njenom oštrou vanjštinom – ova je torba dizajnirana s obzirom na svestranost. S širokom palletom boja iz koje možete birati, pronaći ćete savršenu nijansu koja odgovara vašem jedinstvenom stilu.

“Rock Eternal” se može nositi na više načina, što vam omogućuje da u tren ока transformirate svoj izgled. Nosite je kao clutch torbicu za šik večernji izgled, ili je prebacite preko ramena uz odvojiv lanac ili ručke od mekane kože za opušten dnevni stil.

Nova generacija rocka

Ova torba je više od lijepog lica – to je i produžetak rock and roll nasljeđa Zadig & Voltairea. Kao nova varijacija najprodavanije Rock torbice brenda, “Rock Eternal” nasljeđuje njen kultni dizajn, ali ga uzdiže s nizom veličina, uključujući i sasvim novu ekstra veliku opciju.

Bez obzira da li ste dugogodišnji obožavatelj Zadig & Voltairea ili jednostavno tražite besmrtnu torbu s oštrinom, “Rock Eternal” će zasigurno postati sastavni dio vaše garderobe.

Zauvijek rock

Stoga se otarasite dosadne torbice i prepustite se svom unutarnjem rockeru s torbom “Rock Eternal” Zadig & Voltaire. Dostupna je sada u punozrnatoj, naboranoj, metaliziranoj ili gaufranoj koži, tako da možete pronaći savršenu završnu obradu koja će nadopuniti vaš jedinstveni stil.