Pretraži

Zadig&Voltaire predstavlja satove Cecilia

Zadig&Voltaire je predstavio kolekciju koja utjelovljuje bogatu povijest brenda, istovremeno transcendirajući granice pukog urarstva. Kolekcija satova Cecilia je oda eleganciji, preciznosti i samoj suštini vremena.

Inspiraciju za kolekciju satova Cecilia potaknuo je kreativni duh Cecilia Bönström, umjetničke direktorice Zadig&Voltairea. Ova kolekcija satova savršeno spaja svijet mode i preciznosti.

Ovaj luksuzni sat utjelovljuje filozofiju brenda o besprijekornoj sofisticiranosti, gdje stil i bit savršeno koegzistiraju.

Glavni dio kolekcije satova Cecilia, “vrijeme za ljubav”, sadrži izniman kvarcni mehanizam razvijen uz pomoć švicarskog umijeća, poznatog po svojoj neponovljivoj preciznosti i pouzdanosti.

Ovaj izniman sat ukrašen je dvostrukim remenom, dostupnim u patentnom, glatkom ili krokodilskom kožnom izdanju, koji odiše atmosferom vječnog luksuza. Sat, odnosno lice sata, nudi se u tri elegantna završetka – srebro, zlato ili zlato s dijamantima – od kojih svaki dodaje dodir prefinjenog luksuza ovom luksuznom satu.

Kolekcija satova Cecilia nije samo o tome da se zna vrijeme, već i o tome da se cijeni svaki trenutak, živi strastveno i voli beskrajno. Brižljiva pozornost na detalje vidljiva je u svakom aspektu ovog luksuznog sata, od ikoničnih krila brenda ugraviranih na bočnoj strani sata do sjajnog dijamanta koji krasi gumb.

Ovi detalji uzdižu sat Cecilia na rang nakita, vječnog dodatka koji s lakoćom nadopunjuje svaki stil.

Kolekcija satova Cecilia poziva vas da doživite vrijeme, doživite luksuz i prigrlite vječni stil koji je zaštitni znak brenda.