Pretraži

Uđite u DE-POSH svijet Beatrice .b

Beatrice .b traga za ljepotom kroz nove oblike, dizajn s jakim vizualnim utjecajem i izvrsnu talijansku proizvodnu liniju. Tako se estetika spaja s etikom, klasika prihvaća inovaciju, elegancija postaje opuštena, a nasljeđe je kontaminirano futurizmom, s krajnjim ciljem stvaranja proizvoda koji nadilazi trendove, nadilazi vrijeme.

Tako nastaju jedinstveni proizvodi koji kombiniraju kvalitetu, obrtništvo i suvremenost, uz održivi i Made in Italy pristup.

U kolekcijama se koriste prirodne, organske, regenerirane i reciklirane tkanine, s apsolutnim poštovanjem prema životinjama, prirodi i talijanskom lancu opskrbe.

Uobličavajući koncept Made in Italy, Beatrice .b surađuje s obrtnicima koji se nalaze nekoliko kilometara od sjedišta tvrtke, što omogućuje detaljnu kontrolu nad raznim fazama proizvodnje, od sirovina do gotovih proizvoda.

Beatrice.b nudi sofisticirane i elegantne ženske odjeće, poput haljina, vanjske odjeće, blejzera, topa, košulja, hlača, traperica, suknji, džempera, kao i dodataka, uključujući torbe, cipele i male kožne galanterije.

Marka pripada Plissé Groupu – obiteljskom poduzeću koje već više od 30 godina surađuje s izvrsnom talijanskom proizvodnom linijom – i vodi ga Morena Bragagnolo, poduzetnica i kreativna direktorica, te Beatrice Mason, viša modna dizajnerica, majka i kći, koje zajedno rade na stvaranju kolekcija, kombinirajući dvije ključne vrijednosti brenda: izvanrednu kvalitetu talijanskog znanja i promišljeni i inovativni dizajn.

Uđite u DE-POSH svijet Beatrice .b.

Monogram je nit vodilja od kožnih dodataka do laminiranja na denimu, detalja od džempera i minimalnih personalizacija.

Kolekcija predstavlja simbol suvremenog luksuza: zatvorena u promišljenom i konceptualnom dizajnu koji naglašava kvalitetu, pojednostavljenje i pozornost na detalje.

Ova kolekcija je za žene koje žele izgledati elegantno i otmjeno, ali istovremeno i ležerno i opušteno. To su žene koje slijede svoje vlastite trendove i ne boje se izraziti svoju individualnost.

Pojam DE-POSH je skraćenica za “de-luxe-posh”. To je novi trend u modnoj industriji koji se usredotočuje na kvalitetu, jednostavnost i održivost, umjesto na skupe materijale i obilne detalje.

Marka Beatrice .b promovira DE-POSH estetiku. Njihove kolekcije kombiniraju klasične elemente s modernim detaljima, a izrađuju se od prirodnih, organskih, regeneriranih i recikliranih materijala.

DE-POSH estetika je idealna za žene koje žele izgledati elegantno, ali i opušteno. To je stil koji je bezvremenski i koji će vam trajati godinama.

Evo nekoliko karakteristika DE-POSH estetike:

  • Kvaliteta: DE-POSH odjeća je izrađivana od visokokvalitetnih materijala koji će trajati.
  • Jednostavnost: DE-POSH odjeća je jednostavna i elegantna. Nema potrebe za previše detalja ili ukrasa.
  • Održivost: DE-POSH odjeća je izrađena od održivih materijala koji poštuju okoliš.

Ako tražite novi stil koji je elegantan, održiv i bezvremenski, DE-POSH je pravi izbor za vas.

Ako ste takva žena, onda je Beatrice .b brend za vas. Otkrijte njihovu novu kolekciju i pronađite odjeću koja će vas oduševiti.