Pretraži

Valentino Beauty predstavlja Born in Roma Green Stravaganza u Rimu

Valentino Beauty je ekskluzivnim događajem u Rimu proslavio lansiranje svog novog, očaravajućeg mirisa, Born in Roma Green Stravaganza. Goste je organizacija povela na olfaktornu avanturu, uronivši ih u svijet talijanske izrade i tajne skrivene iza kreiranja ovog mirisa. Majstori parfumeri su predstavili pažljivo odabrane sastojke koji čine Born in Roma Green Stravaganza, ističući pritom umjetnost i ljepotu kompozicije parfema.

Born in Roma Donna Green Stravaganza: Simfonija senzualnosti

Born in Roma Donna Green Stravaganza je remek-djelo floralno-ćilibarskog drvenog mirisa. Ova ekstravagantna mješavina dimljenog čaja Lapsang Souchong i raskošnog apsoluta jasmina stvara čarobnu simfoniju koja nositelja prebaci u srce rimskog vrta prepunog senzualnosti.

Miris se otvara šarenom gornjom notom, akordom dimljenog čaja koji isprepliće goste u savjet intrige i želje. Nježni apsolut jasmina zauzima centralno mjesto u srcu mirisa, osvjetljavajući ga svojim sunčanim i cvjetnim fasetama, a sve to zaokružuje održivo pridobljeni ekstrakt vanilije, slatkih i dimljanih nota koje dodaju očaravajući dodir i ostavljaju dugotrajan trag.

Born in Roma Uomo Green Stravaganza: Utjelovljenje smjelosti

Born in Roma Uomo Green Stravaganza je fougère-ćilibarski miris koji slavi kontraste i otkrića. Poboljšavajuća bergamota i ovisan akord kave stvaraju složen i očaravajući miris, uhvativši suštinu smjelog i individualnog duha.

Vibrantna kalabrijska bergamota otvara miris, otkrivajući punu vitalnost poput suncem obasjanog citrusa. Ova bergamota nije samo sastavnica mirisa, već i dokaz Valentino Beautyjeva posvećenosti održivosti. Bogata i tamna infuzija kave dodaje dubinu i intrigi, prizivajući čar luksuzne tamne prženje. Topli i drveni tonovi Vetiver Heart Essence iz Haitija pružaju osnovu za ukorjenjivanje, poziv na besmrtnu eleganciju koja leži u srcu ovog mirisa. Ovaj sastojak, održivog porijekla i pažljivo izrađen, osigurava da je svaki prskanje Born in Roma Uomo Green Stravaganza oda prirodi i umjetnosti.

Iza mirisa: Slavlje rimske baštine

Ovaj događaj bio je više od lansiranja proizvoda, bila je to i slavlje samog Rima. Gosti su se mogli uroniti u besmrtnu eleganciju i modernu živahnost grada, osjetivši duh brenda Valentino koji odzvanja duhom vibrirajuće kulture koju predstavlja. Večer se odvijala kao nezaboravna odiseja senzualnog istraživanja, obilježivši lansiranje Valentino Beautyjeva najnovijeg olfaktornog remek-djela. Born in Roma Green Stravaganza obećava gozbu za osjetila i slavlje svega onoga što Rim čini vječnim.