Pretraži

Versace predstavlja revolucionarnu kolekciju tenisica ‘Versace Mercury’

Versace ulazi u budućnost obuće s lansiranjem Versace Mercury, nove kolekcije unisex tenisica. Izrađene od vrhunskog teleće kože i objedinjene jednim cijelim đonom, tri različita stila unutar linije Mercury utjelovljuju savršenu kombinaciju futurizma i svestranosti.

Svaki par tenisica u kolekciji je svjedočanstvo Versaceve predanosti potiskivanju granica zanatskih tehnika, čime je Versace Mercury više od običnih tenisica – to je statement komad za moderno doba.

Spoj inovacije i baštine

Versace Mercury bezgrešno spaja vrhunski dizajn s bezvremenskom elegancijom koja definira Versace brend. Sci-fi estetika tenisica skriva složenu strukturu, brižljivo izrađenu od 86 pojedinačnih komponenti.

Samo gornji dio i postava predstavljaju posvećenost detaljima koji stvaraju potpornu i udobnu prilagođenost. Inspirirane rimskim bogom Merkurom, poznatom po okretnosti i drskom stilu, Versace Mercury omogućava nositeljima da se prepuste vlastitim transformativnim putovanjima. Uključivanjem elemenata iz raznih stilova obuće, tenisice prelaze preko običnih granica, ulazeći u izvanredno.

Mitologija se susreće s modernim dobom

Versace Mercury se ne zasniva samo na drevnoj mitologiji; to je istraživanje nepoznatog. Upotreba svjetla i sjene u kampanji aludira na tu misteriju, spajajući nebeske motive s tehnikama iz drugog svijeta.

Tim od 27 obrtnika surađuje na pažljivom sastavljanju svih elemenata, stvarajući tenisice potpuno “Made in Italy” koje govore o duši Versacea i odaju počast bogatoj baštini brenda.