Pretraži

Jacob Elordi novi je brand ambasador Bottega Venete

Zvijezda serije Euphoria, Jacob Elordi, postao je najnoviji brand ambasador Bottega Venete. Australski glumac će predstavljati luksuznu talijansku marku u kampanjama, na crvenim tepisima i javnim nastupima.

Elordi je već poznat po svom besprijekornom stilu i ljubavi prema Bottega Veneta torbama. Često je viđen s raznim modelima iz kolekcije brende, od elegantnih ručnih torbi do praktičnih putnih torbi. Njegov izbor stila savršeno se uklapa u estetiku Bottega Venete, koja je poznata po svojim modernim i sofisticiranim dizajnima.

U prvoj kampanji kao brand ambasador, Elordi je prikazan u ružičastom džemperu s dubokim V-izrezom i podignutim ovratnikom. Njegov vedar izraz i nestašni izgled podsjećaju na zečicu, što dodatno naglašava njegovu mladost i šarm.

Ova suradnja predstavlja uzbudljivu novu fazu u Elordijevoj karijeri. Bottega Veneta je jedna od najprestižnijih modnih brendi na svijetu, a ova uloga će mu dati priliku da se predstavi još široj publici. Elordijev utjecaj na društvenim mrežama i njegov besprijekorn stil utjecat će na mlađe generacije kupaca, što će Bottega Veneti pomoći da ostane relevantna i moderna.

Očekujemo da ćemo u budućnosti vidjeti Elordija u još mnogim kampanjama i događajima Bottega Venete. Njegova karizma i stil čine ga savršenim izborom za predstavljanje brende i sigurni smo da će ova suradnja biti veliki uspjeh.