Pretraži

VM Design: Inovativne torbice koje spajaju sjajan dizajn i vrhunsku kvalitetu

Upoznajte Vesnu Maslovarić, kreativnu dizajnericu brenda VM Design koja je osmislila praktične ženske torbe koje olakšavaju svakodnevni život

Duga je lista frustracija koje žene doživljavaju prilikom traženja ključeva, ruža ili mobitela u svojim torbama. No, postoji osoba koja je uspjela pronaći rješenje za ovaj problem. Vesna Maslovarić, nadarena dizajnerica, stvorila je ženske torbe koje ujedinjuju sjajan dizajn i vrhunsku kvalitetu te rješavaju mnoge svakodnevne dileme.

Vesna je započela svoju karijeru kao dizajnerica s velikom strašću i željom da kreira nešto što će olakšati život ženama. Iako je prvobitno razmišljala o dizajniranju odjeće, slušajući priče svojih prijateljica i drugih žena o njihovim frustracijama s torbama, shvatila je da postoji velika potreba za praktičnim, ali stilski privlačnim ženskim torbama.

“Čula sam mnogo komentara žena koje su bile nezadovoljne svojim torbama, bez obzira na to jesu li bile poznate svjetske marke. Primijetila sam da se žene često ne žele zamjenjivati torbe jer to stvara nered i stres. Odlučila sam pronaći rješenje za taj problem i olakšati ženama svakodnevni život”, kaže Vesna.

Tako je nastao prvi proizvod brenda VM Design – “Pametna torba-organizator” ili Smart bag. Ova inovativna torba može služiti kao organizator unutar većih torbi ili kao samostalna manja torbica. Jednostavno ju je složiti i prilagoditi svojim potrebama, što je omogućilo ženama da lakše pronalaze svoje stvari i da bez stresa mijenjaju torbe ovisno o situaciji.

VM Design brend nudi više modela kvalitetnih i ručno rađenih torbi, od poslovnih torbi do večernjih torbica. Sve torbe su pažljivo dizajnirane i izrađene od visokokvalitetnih materijala, a svaki detalj je pažljivo promišljen. Brend također nudi i kožne remene, privjeske za torbe i ključeve koji se mogu personalizirati prema željama kupaca.

Brend VM Design nudi različite modele kvalitetnih i ručno izrađenih torbi. U njihovoj ponudi možete pronaći poslovne torbe, dnevne torbe mekanih i tvrdih formi, putne vikend torbe, večernje torbice, kožne remene i privjeske za torbe i ključeve. Brend se ističe po posebno dizajniranim metalnim modnim detaljima koji čine torbe unikatnima.

Ono što je posebno važno istaknuti jest da su VM Design torbe proizvedene u Hrvatskoj.

Torbe se mogu pronaći u boutique Giorgia Concept Store u Galleria Business Center, Trg Drage Iblera 10, Zagreb.