Pretraži

Stiglo je četvrto izdanje Vogue Adria

Mlada zvijezda svjetske modeling scene Amelia Gray nalazi se na naslovnoj strani četvrtog broja Vogue Adria

Novi broj, baš kao što i sam cover najavljuje, slavi ljeto, a s njime more i vodu kao vrhovni element koji nam omogućava bolje razumijevanje sebe samih kao i drugih. Zove nas da budemo fluidniji i prilagodljiviji, da shvatimo povezanost i našu ulogu u zagađenju, ali i rješavanju problema planeta Zemlje. 

Što možete čitati u novom broju?

S Jadrana nam dolazi zvuk Mediterana u ritmu Velvet festivala, ali i tri posebne morske priče o književnosti i umjetnosti, ribarenju iz ženske perspektive, i sasvim posebnim podmorskim vinarijama. Nismo zaboravili niti na beauty blagodati vode, ovog puta u formi njezinog ledenog stanja i utjecaja na naše tijelo.

Donosimo i ujedinjenu PhotoVogue priču s drugim Vogue edicijama kako bismo kroz radove fotografa podsjetili na osnovne europske vrijednosti.

S Erikom Lust, redateljicom etičkih i feminističkih porno filmova razgovarali smo o ženskom zadovoljstvu i osnaživanju.

Vice Tomasović podsjeća nas kako bi Manifest vode trebao zvučati, dok nam Astrida Neimanis otkriva što je zapravo hidrofeminizam. Dovoljno razloga zašto smo uronili u duboko plavetnilo u našoj modnoj priči.

Tina Lončar piše o materijalima budućnosti smanjenju otpada, Hungry Sharks nam otkrivaju kako izgleda podvodni teatar, a što vas još čeka na stranicama Vogue Adria, otkrijte u novom broju koje je dostupno u web shopu, a od sutra na svim kioscima i odabranim prodavaonicama diljem regije.