Pretraži

Dolce&Gabbana i havaianas predstavljaju limitiranu kolekciju

Dolce&Gabbana i havaianas udružili su se kako bi stvorili ekskluzivnu kolekciju obuće koja spaja srce oba brenda: brazilsku slobodu i italijansku kreativnost.

Havaianas, svjetski poznata brazilska marka obuće, postala je sinonim za kultne japanke. Od svog lansiranja 1962. godine, ove japanke osvajaju svojim živahnim dizajnom i živahnošću, čineći ih osnovnim dijelom ljetne i casual odjeće. Njihov hrabar stil učvrstio im je status opuštene mode i inspiracije.

Četiri teme odabrane za ovu novu suradnju odražavaju neke od najprepoznatljivijih printova Dolce&Gabbane: divlja i klasična energija Leopardo printa i crno-bijela Zebra nalaze se na modelima “Classics”; dok su intenzitet plave i bijele boje majolike Blu Mediterraneo i višebojni decori sicilijanske tradicije Carretto Siciliano drugi uzorci koji krasi modele “Icons”.

Svaki proizvod se odlikuje štampanom baršunom na trakama, metalnim logom havaianas i ekskluzivnom perlastom od Dolce&Gabbane.

Ambalaža novih sandala ukrašena je u prepoznatljivom stilu Dolce&Gabbana, uz kombinaciju mat laminacije, metalnih printova i zlatnih detalja.

Limitirana kolekcija Dolce&Gabbana x havaianas bit će puštena u prodaju u lipnju 2024. godine na dolcegabbana.com, havaianas.com, havaianas brand trgovinama, pop-up prodavaonicama i odabranim trgovcima širom svijeta.