Pretraži

Vogue Adria: Nova zora na modnom horizontu

Nakon dužeg čekanja, konačno je otkrivena prva naslovnica Vogue Adria, kultnog modnog časopisa koji će obogatiti regionalnu scenu. Izdanje koje obećava pomicanje granica i osvježenje modnog svijeta stiže 12. ožujka, a na naslovnici se našla legendarna Nataša Vojnović.

Simbolika prvog izdanja:

Naslovnica prvog broja Vogue Adria nosi naziv “Nova zora”, što simbolizira novu eru u modnoj industriji regije. Ovaj izraz je prepoznatljiv u svim zemljama koje Vogue Adria pokriva, što naglašava regionalnu povezanost i inkluzivnost projekta.

Nataša Vojnović – ikona na naslovnici:

Legendarna srpska manekenka Nataša Vojnović krasi prvu naslovnicu Vogue Adria. Njezin lik u arhivskom komadu Alberta Elbasa, napravljenom posebno za nju, predstavlja spoj klasike i moderne estetike. Fotografije je potpisao Filip Koludrović, kreativni direktor Vogue Adria, čime je osiguran vrhunski vizualni dojam.

Osim modnih editorijala koji će unijeti svježinu na regionalnu scenu, Vogue Adria obećava i posebne autorske priče te isticanje brojnih kulturoloških fenomena. Časopis će se fokusirati na lokalne talente i jačanje regionalne zajednice, a istovremeno će predstavljati ovu regiju globalnoj publici.